Φωτιά ξέσπασε σήμερα σε χώρο στάθμευσης στα Γιαννιτσά Πέλλας, όπου τέσσερα φορτηγά έγιναν παρανάλωμα του πυρός.
Η φωτιά, σύμφωνα με το pellanews.gr, προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα, κοντά στο 2ο χιλιόμετρο Γιαννιτσών-Εδέσσης.
Άμεσα ενημερώθηκε και κινητοποιήθηκε η Πυροσβεστική, η οποία κατάφερε να σβήσει τη φωτιά. Για την κατάσβεση επιχείρησαν 16 πυροσβέστες με 8 οχήματα.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η φωτιά που εκδηλώθηκε στις 12:05 προκάλεσε σοβαρότατες υλικές ζημιές στα φορτηγά με επικαθήμενα μεταφοράς υγρού τσιμέντου.
Στη συνέχεια οι πυροσβεστικές δυνάμεις προχώρησαν σε εργασίες διότι λαμαρίνες βρέθηκαν συγκολλημένες μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η μετακίνηση των βαρέων οχημάτων.
Η αστυνομία ρύθμισε την κυκλοφορία, δίνοντας οδηγίες για άλλες διεξόδους στη διαδρομή των οχημάτων, χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα.
Δείτε φωτογραφίες του pellanews.gr:


Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





















































