⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google
Χειροπέδες πέρασαν χθες το απόγευμα στην περιοχή του Ευόσμου αστυνομικοί του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε 36χρονο Γεωργιανό, δραπέτη φυλακών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων που γίνονται καθημερινά από διάφορες Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με συνοδηγό τον 36χρονο και οδηγό 49χρονο Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη για παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Σε έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην κατοχή του 36χρονου:

•             (1) ένα πυροβόλο όπλο με φυσίγγια,

•             (1) ένα δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, καθώς και (1) μία άδεια ικανότητας οδήγησης με στοιχεία έτερου ατόμου, για τα οποία είχε δηλωθεί απώλεια τέλη Απριλίου.

Επιπλέον, εντός του οχήματος ιδιοκτησίας του 49χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιμελώς κρυμμένα ένα ψεύτικο πλαστικό όπλο και δύο μαχαίρια πρόσφορα για άμυνα και επίθεση.

Σημειώνεται ότι, ο 36χρονος είχε παραβιάσει άδεια που του είχε χορηγηθεί τον Ιανουάριου του 2019 από το Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Κασσάνδρας, όπου εξέτιε ποινή φυλάκισης για διακεκριμένες κλοπές.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από το Τμήμα Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου, θα οδηγηθούν αρμοδίως.

thestival.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις