⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google

Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, ένας τραυματίας είναι αξιωματικός ειδικότητας Τεχνικού Οπλουργού (ΤΟΠ), της 117 Πτέρυγας Μάχης και τραυματίστηκε στο πρόσωπο.

Ο αξιωματικός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, συνοδευόμενος από προσωπικό της 117 Πτέρυγας Μάχης.

Έπειτα από αξιολόγηση του περιστατικού από τους αρμόδιους ιατρούς, διαπιστώθηκε ότι δεν συντρέχει κίνδυνος για την υγεία του.

Κατόπιν συνεννόησης με το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, μεταφέρεται συνοδευόμενος από ιατρικό προσωπικό της μονάδας, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών για περαιτέρω εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δεύτερος τραυματίας είναι ένας πυροτεχνουργός της ΕΛΑΣ.

makeleio.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις