Αντιπολεμική συγκέντρωση που διοργανώνει το ΠΑΜΕ και αντιπολεμικές οργανώσεις βρίσκεται σε εξέλιξη στο Σύνταγμα, όπου έχουν τεθεί σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας από την οδό Σέκερη, στη λεωφόρο Αμαλίας από τη συμβολή της με την οδό Διάκου και η Πειραιώς από το ύψος της οδού Σωκράτους.

Συγκέντρωση στη συμβολή των οδών Βασιλίσσης Σοφίας και Πανεπιστημίου πραγματοποιεί και η «Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο», ενώ θα ακολουθήσει πορεία στην αμερικανική πρεσβεία, ζητώντας να σταματήσουν οι βομβαρδισμοί του Ιράν, να μην υπάρξει καμία εμπλοκή της χώρας μας και επαναλαμβάνοντας το μήνυμα αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΠΑΜΕ, η γενικευμένη κλιμάκωση του ιμπεριαλιστικού πολέμου αποτελεί άμεση πλέον απειλή και για τη χώρα μας.

Το παρών στη συγκέντρωση δίνει και ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Εν τω μεταξύ, δεν θα κλείσει τελικά ο σταθμός του Μετρό Σύνταγμα όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί λόγω της αντιπολεμικής συγκέντρωσης στο Σύνταγμα.


topontiki.gr
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




















































