⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google

Ακόμη και σήμερα το κίνητρό τους είναι ασαφές

Δικαστήριο στη Βρετανία καταδίκασε σε φυλάκιση δύο άνδρες που έκοψαν ένα από τα πιο αγαπημένα και πολυφωτογραφημένα δέντρα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Στους άνδρες, 39 και 32 ετών, επιβλήθηκαν ποινές φυλάκισης τεσσάρων ετών και τριών μηνών γιατί την πτώση του δέντρου Sycamore Gap πάνω στο τείχος του Αδριανού τον Σεπτέμβριο του 2023.

Οι δύο άνδρες είχαν προχωρήσει στην πράξη τους μέσα στη νύχτα. Ένας είχε το αλυσοπρίονο και ο άλλος βιντεοσκοπούσε την πράξη.

Ο Guardian σημειώνει ότι ακόμη και σήμερα το κίνητρό τους είναι ασαφές. Το δικαστήριο απέρριψε τον ισχυρισμό του ενός ότι ήταν μεθυσμένος.

Ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών στους δύο Βρετανούς που έκοψαν εμβληματικό δέντρο

Το δέντρο, ένα είδος πλατάνου, φυτεύτηκε πιθανότατα στα τέλη του 19ου αιώνα.

Στις μέρες μας ήταν δημφιλές σημείο για πικνίκ, για προτάσεις γάμου, για να σκορπίσουν την τέφρα αγαπημένων προσώπων ή απλώς για να το φωτογραφήσουν.

protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις