⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google
Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.
➕ Προσθήκη στη Google
Σύνοψη από το
- Συνεχίζεται και σήμερα, Πέμπτη (15/1), η απεργία των ταξί της Αττικής, ύστερα από απόφαση του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ).
- Οι οδηγοί επιμένουν στις κινητοποιήσεις τους, διαμαρτυρόμενοι για την υποχρεωτική εφαρμογή της ηλεκτροκίνησης στα οχήματά τους. Ζητούν την άμεση απόσυρση της ρύθμισης.
- Οι αυτοκινητιστές θα συγκεντρωθούν στις 10 το πρωί στα γραφεία του συνδικάτου και θα πραγματοποιήσουν πορεία προς τη Βουλή, όπου θα παραδώσουν ψήφισμα με τα αιτήματά τους.
Το κείμενο της σύνοψης ελέγχεται από έμπειρους δημοσιογράφους.
Συνεχίζεται και σήμερα, Πέμπτη (15/1), η απεργία των ταξί της Αττικής, ύστερα από απόφαση του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ). Οι οδηγοί επιμένουν στις κινητοποιήσεις τους, διαμαρτυρόμενοι για την υποχρεωτική εφαρμογή της ηλεκτροκίνησης στα οχήματά τους.
Οι αυτοκινητιστές έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση στις 10 το πρωί στα γραφεία του συνδικάτου. Από εκεί θα ξεκινήσουν πεζή πορεία προς τη Βουλή, όπου σκοπεύουν να συναντηθούν με εκπροσώπους των κομμάτων και να παραδώσουν ψήφισμα με τα αιτήματά τους.
Όπως τονίζουν, ζητούν την άμεση απόσυρση της ρύθμισης για την υποχρεωτική ηλεκτροκίνηση και τη θέσπιση ενός ρεαλιστικού μεταβατικού σταδίου, το οποίο να λαμβάνει υπόψη τις οικονομικές δυνατότητες των επαγγελματιών οδηγών.
enikos.gr
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





















































