Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις

Περίληψη άρθρου

Άγρια τροπή πήρε καβγάς ανάμεσα σε αδέλφια που σημειώθηκε την Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου σε κατοικία στη συνοικία της Νεράιδας στη Λάρισα, προκαλώντας αναστάτωση στη γειτονιά και κινητοποίηση των Αρχών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του onlarissa.gr, ένας αδελφός και μία αδελφή ενεπλάκησαν σε έντονη λογομαχία, παρουσία ακόμη δύο μελών της οικογένειας. Η ένταση γρήγορα κλιμακώθηκε, με αποτέλεσμα ο άνδρας, ηλικίας περίπου 55 ετών, να τραυματιστεί, φερόμενα από χτύπημα με βάζο.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να διερευνήσουν το περιστατικό, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία.

Τα ακριβή αίτια της σύγκρουσης παραμένουν υπό διερεύνηση, ενώ το περιστατικό προστίθεται στη μακρά λίστα οικογενειακών επεισοδίων που καταλήγουν σε σοβαρούς τραυματισμούς.

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις