Η τελετή αποχαιρετισμού του «μαρτυρικού Ιμάμη», αναβλήθηκε και η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί αργότερα, ανέφερε η ιρανική τηλεόραση
Η τελετή αποχαιρετισμού του «μαρτυρικού Ιμάμη» αναβλήθηκε και η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί αργότερα, ανέφερε η ιρανική τηλεόραση, μετά τον θάνατο του Χαμενεΐ σε αμερικανο-ισραηλινές επιθέσεις το Σαββατοκύριακο.
Το Συντονιστικό Συμβούλιο στην Τεχεράνη ανακοίνωσε ότι η κηδεία του Χαμενεΐ αναβλήθηκε για να «δοθεί χρόνος για την επέκταση των υποδομών λόγω της τεράστιας ζήτησης από όλη τη χώρα». Σύμφωνα με το Συμβούλιο «το Μεγάλο Τζαμί της Τεχεράνης επρόκειτο να φιλοξενήσει την τελετή, αλλά λόγω της ευρείας επιθυμίας του λαού να συμμετάσχει στην τελετή και της ανάγκης να παρασχεθούν οι απαραίτητες υποδομές, η εκδήλωση αναβλήθηκε».
Σημειώνεται ότι σήμερα το πρωί, είχε ανακοινωθεί ότι τελετή αποχαιρετισμού επρόκειτο να πραγματοποιηθεί απόψε στην Τεχεράνη μπροστά στη σορό του Αλί Χαμενεΐ, που σκοτώθηκε σε ηλικία 86 ετών στη διάρκεια πλήγματος και αναμένεται να ταφεί στην ιερή πόλη Μασχάντ (βορειοανατολικό Ιράν) απ’ όπου καταγόταν.
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις























































