Στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας κατέληξαν δύο υπάλληλοι της Επιθεώρησης Εργασίας, έπειτα από καταγγελία που υπέβαλε σε βάρος τους η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο επιθεωρητές είχαν μεταβεί για να επιληφθούν εργατικής διαφοράς μεταξύ εργαζόμενης και του κόμματος. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, ωστόσο, η κυρία Κωνσταντοπούλου φέρεται να κατήγγειλε ότι οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι αποπειράθηκαν να την εκβιάσουν.
Η ίδια επικοινώνησε άμεσα με την Άμεση Δράση, δηλώνοντας την πρόθεσή της να καταθέσει μήνυση, ενώ για την υπόθεση ενημερώθηκε και ο αρμόδιος εισαγγελέας.
Ακολούθησε μια πολύωρη διαδικασία στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας, η οποία κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κ. Κωνσταντοπούλου συνέταξε η ίδια τη μήνυση, η οποία φέρεται να εκτείνεται σε 18 σελίδες, ολοκληρώνοντάς την περίπου στις 4:30 τα ξημερώματα.
Οι εμπλεκόμενοι υπάλληλοι έδωσαν καταθέσεις ενώπιον των αρχών, ενώ στη συνέχεια υπήρξε νέα επικοινωνία με τον εισαγγελέα, προκειμένου να αξιολογηθεί το περιεχόμενο της καταγγελίας και να καθοριστούν τα επόμενα βήματα.
ieidiseis.gr
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις























































