⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google
Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.
➕ Προσθήκη στη GoogleTην ώρα που το Μέγαρο Μαξίμου στέλνει σήματα καπνού στον Κώστα Καραμανλή για να εκδηλώσει τη στήριξή του στον προεκλογικό αγώνα που έρχεται, έμμεσα πάντως προς το παρόν, ο έτερος πρώην πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς ανεβάζει «στροφές» για το υπό ίδρυση νέο κόμμα. Σχεδιάζει περιοδείες σε στοχευμένες περιφέρειες, πλην της Πελοποννήσου, στην οποία ούτως ή άλλως βρίσκεται συχνά πυκνά, επιδιώκοντας σε αυτή τη φάση την κατάρτιση ψηφοδελτίων και τη δημιουργία «πυρήνων».
Αν και ο ίδιος και οι στενοί του συνεργάτες δεν λένε λέξη για τον χρόνο ίδρυσης του νέου φορέα, πολλοί εκτιμούν ότι μετά την έκθεση της ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκης, ο χρόνος θα μετράει ανάποδα. Ένα ζήτημα, πάντως, που φαίνεται ότι απασχολεί το επιτελείο του είναι, όταν γίνει το βήμα, να υπερτερούν στο δημόσιο λόγο του νέου κόμματος οι προτάσεις και οι θέσεις για κρίσιμα ζητήματα και όχι οι διαρκείς επιθέσεις στον Κ. Μητσοτάκη, γιατί, κατά ορισμένους, αυτό μπορεί να περιορίσει τη διεισδυτικότητα του εγχειρήματος.
ieidiseis.gr
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







































![[385901] ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΖΗ "ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΟΓΟΥ ΓΝΩΣΕΩΣ - ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΥΠΟ](https://happenednow.gr/wp-content/uploads/2026/06/antonis-samaras-5-1200x700-1-1068x623.jpg)













