Επικρίσεις δέχεται η νέα διοίκηση της ΟΕΒΕΜ αλλά και το Επιμελητήριο Μαγνησίας από τον πρόεδρο του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας, Σεραφείμ Μαουσίδη.

Αιτία, η μη έγκαιρη – όπως υποστηρίζει – ανταπόκριση των δύο φορέων, στο αίτημά του για διενέργεια τεστ κορωνοϊού σε όλα τα μέλη της Ομοσπονδίας.

Ο κ. Μαουσίδης, απευθυνόμενος προς το Επιμελητήριο και την ΟΕΒΕΜ, αναφέρει: «Προ ημερών, στο πρώτο νεοσύστατο συμβούλιο της ΟΕΒΕΜ, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Ν. Μαγνησίας Σεραφείμ Μαουσίδης, κατέθεσε πρόταση για δωρεάν διεξαγωγή τεστ COVID-19 στο σύνολο των επαγγελματιών μελών της ΟΕΒΕΜ με τη συνεισφορά του επιμελητηρίου. Αυτή η «αυτονόητη» πρόταση έχριζε ταχύτατων ενεργειών, καθώς οι επαγγελματίες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αυτής της πανδημίας, θέτοντας εαυτόν και τις επιχειρήσεις τους στην καρδιά του προβλήματος από την πρώτη κιόλας στιγμή. Τι ενέργειες έγιναν προς αυτή την κατεύθυνση; Παρά την ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της ΟΕΒΕΜ, έχουν περάσει τόσες μέρες, μέρες που είναι η μία πιο κρίσιμη από την άλλη και δε δικαιολογείται ο παραμικρός εφησυχασμός εκ μέρους κανενός, πόσο μάλλον από τους φορείς των επαγγελματιών μας που ματώνουν καθημερινά. Είναι ανεπίτρεπτο, αγγίζει τα όρια της κοροϊδίας να μην έχει γίνει καμία ενέργεια για την προστασία τους και ας πληρώνουν επί πολλά συναπτά έτη συνδρομές σε σωματεία, ομοσπονδίες, επιμελητήρια κτλ. Ελπίζουμε σε μια άμεση απάντησή σας στο φλέγον αυτό ζήτημα καθώς τα περιθώρια στενεύουν καθημερινά, με τη δημόσια υγεία να πλήττεται ακατάπαυστα από το θανατηφόρο ιό και να χτυπάει στην πόλη μας το καμπανάκι του κινδύνου ολοένα και πιο δυνατά.

myvolos.net

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις