Criminal in handcuffs

Κως: Χειροπέδες σε 30χρονο Μαροκινό που έδωσε αλκοόλ σε 17χρονη και προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της

⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google

Ο 30χρονος εργάζεται σε μπαρ ξενοδοχειακής μονάδας της περιοχής

Στη σύλληψη ενός 30χρονου υπηκόου Μαρόκου προχώρησαν το πρωί της Τετάρτης οι αστυνομικές αρχές στην Κω, έπειτα από καταγγελία 17χρονης, η οποία τον κατηγορεί ότι της προσέφερε αλκοόλ και προχώρησε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 30χρονος εργάζεται σε μπαρ ξενοδοχειακής μονάδας και φέρεται να διέθεσε αλκοολούχα ποτά στην ανήλικη κατά τις βραδινές ώρες της 13ης και της 14ης Ιουλίου.

Κατά την καταγγελία, τα ξημερώματα της 15ης Ιουλίου, περίπου στη 1:20, η 17χρονη βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, όταν ο κατηγορούμενος φέρεται να προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της σε παραλία της περιοχής.

Μετά την καταγγελία, οι αστυνομικές αρχές ξεκίνησαν έρευνα για τη διερεύνηση της υπόθεσης. Ο 30χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη στις 9:30 το πρωί της Τετάρτης, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Στη συνέχεια οδηγήθηκε ενώπιον της αρμόδιας Εισαγγελικής Αρχής, προκειμένου να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία.

pronews.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις