⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google

Κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει τις κινήσεις του λίγο πριν από το έγκλημα – Πρόκειται για έναν νεαρό πρωταθλητή κολύμβησης ο οποίος κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον άτυχο 63χρονο

Takeawaysby Protothema AI
  • Ένας 20χρονος αθλητής κολύμβησης κατηγορείται για τη δολοφονία 63χρονου φύλακα ασφαλείας σε παραθαλάσσιο θέρετρο στο Μάουι της Χαβάης.
  • Ο δράστης εισέβαλε στο γραφείο του θύματος κατά τη διάρκεια της νύχτας και τον ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου χρησιμοποιώντας, μεταξύ άλλων, ένα μεγάλο δοχείο νερού.
  • Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τον 20χρονο να κινείται γυμνός στον χώρο του συγκροτήματος λίγο πριν από την τέλεση του εγκλήματος.
  • Οι Αρχές συνέλαβαν τον κατηγορούμενο μετά από αναφορές κατοίκων για έναν άνδρα που περιφερόταν γυμνός και φώναζε θρησκευτικά συνθήματα.
  • Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα αποφυλάκισης με εγγύηση και ο δράστης παραμένει υπό κράτηση, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για ανθρωποκτονία δευτέρου βαθμού, διάρρηξη και άσεμνη έκθεση.

Σοκ έχει προκαλέσει στη Χαβάη η άγρια δολοφονία ενός 63χρονου φύλακα ασφαλείας σε παραθαλάσσιο θέρετρο στο Μάουι. Κατηγορούμενος είναι ένας 20χρονος πρωταθλητής κολύμβησης, ο οποίος φέρεται να κυκλοφορούσε γυμνός στην περιοχή τη νύχτα του εγκλήματος.

Σύμφωνα με τις Αρχές, κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τον 20χρονο Λέτζεντ Στόρερ, ο οποίος ήταν γυμνός, να κατευθύνεται προς το γραφείο ασφαλείας του συγκροτήματος περίπου στη 1:45 τα ξημερώματα.

Εκεί βρισκόταν ο 63χρονος Ντάιερ, ο οποίος έκανε διάλειμμα από τη βάρδιά του. Ο Στόρερφοιτητής και αθλητής του Concordia University Irvine στην Καλιφόρνια- φέρεται να εισέβαλε στο γραφείο και να τον ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου, χρησιμοποιώντας, μεταξύ άλλων, ένα μεγάλο δοχείο νερού χωρητικότητας περίπου 19 λίτρων.

«Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος. Απλώς βρισκόταν στο γραφείο του και έτρωγε ένα τσίζμπεργκερ στο διάλειμμά του», δήλωσε συνάδελφος του θύματος, προσθέτοντας ότι ο Ντάιερ ήταν παντρεμένος και η σύζυγός του εργαζόταν σε εστιατόριο της περιοχής.

Περιφερόταν γυμνός και ούρλιαζε

Μετά την επίθεση, ο 20χρονος φέρεται να εγκατέλειψε το συγκρότημα χωρίς να γίνει αντιληπτός. Περίπου δύο ώρες αργότερα, η αστυνομία δέχθηκε κλήσεις για έναν γυμνό άνδρα που περιφερόταν σε κοντινή γειτονιά.

Κάτοικοι ανέφεραν ότι άκουγαν έναν άνδρα να ουρλιάζει επανειλημμένα φράσεις με θρησκευτικό περιεχόμενο.

«Άκουσα έναν άνδρα να φωνάζει: Ο Ιησούς σάς αγαπά. Ο Ιησούς είμαι εγώ. Εγώ είμαι ο Ιησούς. Το επαναλάμβανε ξανά και ξανά, ίσως και 15 φορές», ανέφερε κάτοικος της περιοχής.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον Στόρερ με εκδορές στο σώμα του και τον μετέφεραν σε νοσοκομείο για αξιολόγηση.

Λίγες ώρες αργότερα, περίπου στις 5:30 το πρωί, οι Αρχές εντόπισαν τον 63χρονο φύλακα νεκρό. Η σύνδεση του 20χρονου με τη δολοφονία προέκυψε, σύμφωνα με την αστυνομία, μετά την εξέταση του υλικού από τις κάμερες ασφαλείας του συγκροτήματος.

Σε βάρος του Στόρερ απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία δευτέρου βαθμού, διάρρηξη με επικίνδυνο αντικείμενο και άσεμνη έκθεση. Ο ίδιος δήλωσε αθώος κατά την πρώτη εμφάνισή του ενώπιον του δικαστηρίου.

Το δικαστήριο απέρριψε το ενδεχόμενο αποφυλάκισής του με εγγύηση και ο 20χρονος παραμένει υπό κράτηση στο Σωφρονιστικό Κέντρο του Μάουι.

protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις