⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google

Ένοπλοι κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε εταιρεία, η οποία κατασκευάζει ρούχα εταιρείας στη Ριτσώνα.

Οι δράστες απείλησαν με όπλο τον φύλακα της επιχείρησης και κατέστρεψαν τις κάμερες.

Οι ληστές δεν βρήκαν τα χρήματα που ήθελαν και… εκδικήθηκαν τους ιδιοκτήτες

«Έχουν πιστόλι και μου λένε μην κουνηθείς. Έχω κάτσει εκεί στο πάνω κρεβάτι. Είχαν κουκούλες στο πρόσωπο και γάντια», λέει ο υπάλληλος της επιχείρησης στο Star.

Πώς έγινε η ένοπλη ληστεία στη Ριτσώνα

Οι δράστες έσπασαν τα παράθυρα μπήκαν τρέχοντας στην επιχείρηση και χωρίστηκαν σε δύο ομάδες. Η μια ακινητοποίησε τον φύλακα και η άλλη απενεργοποίησε τον συναγερμό και άρπαξε το καταγραφικό από τις κάμερες.

Μάλιστα οι κακοποιοί πήραν το καταγραφικό, για να μην μπορεί να το εξετάσει η Αστυνομία.

Οι δράστες μπαίνοντας στο γραφείο βρήκαν ένα χρηματοκιβώτιο και όπως φαίνεται στο βίντεο του Star είχαν τον χρόνο για να το διαλύσουν για να βρουν χρήματα, καθώς είχαν απενεργοποιήσει το σύστημα ασφαλείας.

Παράλληλα, εντόπισαν μεταλλικό κουτί μέσα σε γραφείο και αφαίρεσαν από αυτό το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ. Πριν αποχωρήσουν, πήραν επίσης το προσωπικό κινητό τηλέφωνο του υπαλλήλου.

«Στο χρηματοκιβώτιο δεν υπήρχαν χρήματα, υπήρχαν όμως κάποιες δισκέτες για τις ηλεκτρονικές συσκευές, τις οποίες κατέστρεψαν», λέει ο ιδιοκτήτης της εταιρείας.

«Για λόγους εκδίκησης, επειδή δεν βρήκαν χρήματα πήραν τους πυροσβεστήρες και έκαναν όλο το μαγαζί άνω-κάτω».

Σε βίντεο-ντοκουμέντο που εξετάζει η Ελληνική Αστυνομία διακρίνεται το πιθανό όχημα με το οποίο διέφυγαν οι δράστες.

lawandorder.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις