⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google
Παρότι η συγκυρία είναι δύσκολη, το χαρτοφυλάκιο του κ. Δένδια του επιτρέπει να απαριθμήσει όσα έχουν γίνει στον τομέα της Άμυνας.

Η προεκλογική μάχη έχει ξεκινήσει, άτυπα αλλά σκληρά και μαζί της και ο αγώνας κορυφαίων στελεχών της ΝΔ να καταγράψουν ισχυρή παρουσία με το βλέμμα στην επόμενη μέρα. Ο πρώτος και αδιαμφισβήτητος δελφίνος, ο ΥΠΕΘΑ Ν. Δένδιας, ο οποίος ετοιμάζει μεγάλη εκδήλωση την ερχόμενη Παρασκευή σε γνωστό χώρο στα Νότια Προάστια.

Το πολιτικό του γραφείο έχει προβεί σε τεράστια κινητοποίηση και η εκτίμησή τους είναι ότι οι ψηφοφόροι του θα δώσουν μαζικά την παρουσία τους. Παρότι η συγκυρία είναι δύσκολη, κυρίως λόγω της ακρίβειας, το χαρτοφυλάκιο του κ. Δένδια του επιτρέπει να απαριθμήσει όσα έχουν γίνει στον τομέα της Άμυνας, τα οποία αποτελούν προνομιακό πεδίο για τον ίδιον αλλά και για την κυβέρνηση.

Το ενδιαφέρον όσο και ενδεικτικό είναι ότι μετά τον Αδ. Γεωργιάδη, που εσχάτως έχει σταματήσει, έχει πάρει τη σκυτάλη ο Μ. Λαζαρίδης, ο οποίος συνεχίζοντας το «γαϊτανάκι» από τη Ντόρα Μπακογιάννη, προχώρησε ένα βήμα παρακάτω και «φωτογράφισε» τον ΥΠΕΘΑ, θυμίζοντας τη συγνώμη προς την Ζωή Κωνσταντοπούλου για το «άσε μας κουκλίτσα μου» του Δ. Καιρίδη και μιλώντας για υπουργούς που δεν βγαίνουν μπροστά στα δύσκολα. Περιφερειακή και μικρού πολιτικού βεληνεκούς η «σφαίρα», βέβαια, αλλά δίνει μία πρόγευση τι έχει να ακολουθήσει τους επόμενους μήνες στο παρασκήνιο της κυβερνητικής παράταξης.

Α.Ο.

ieidiseis.gr

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις