⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google
Πίσω από την προεκλογική εκδήλωση σε γνωστό παραλιακό κέντρο «κρύβεται» η Τεχνητή Νοημοσύνη…

Μεγάλη εντύπωση έχει κάνεις στους συνυποψήφιους και μη του Νίκου Δένδια, η πρωτοφανής κινητοποίηση που έγινε για την εκδήλωσης της προηγούμενης Παρασκευής, η οποία έφερε στο γνωστό παραλιακό κέντρο χιλιάδες ψηφοφόρους και πολιτικούς φίλους του ΥΠΕΘΑ.

 

 

Κάποιοι εξ αυτών, το έψαξαν λίγο παραπάνω, διότι είναι κρίσιμο για όλους τους πρωτοκλασάτους να μπορούν να κάνουν τη μέγιστη δυνατή κινητοποίηση στον ελάχιστο δυνατό χρόνο.

Μαθεύτηκε λοιπόν, ότι ο κ. Δένδιας χρησιμοποίησε για πρώτη φορά την Τεχνητή Νοημοσύνη, όχι μόνο για τον όγκο των τηλεφωνημάτων, αλλά κυρίως για την πιστή καταγραφή των αντιδράσεων από τους αποδέκτες της πρόσκλησης.

Για το κομμάτι αυτό της προετοιμασίας ο ΥΠΕΘΑ συνεργάστηκε με την εταιρεία TRANSLAMB που αξιοποιεί την Τεχνητή Νοημοσύνη, με το αποκαλούμενο πρόγραμμα VOICE AI.

Τώρα, ψάχνουν κι άλλοι τις δυνατότητες της ΑΙ για την οργάνωση της προεκλογικής τους καμπάνιας, στο σκέλος των κινητοποιήσεων, γιατί στα υπόλοιπα, τις αξιοποιούν πολλοί.

Α.Ο.

ieidiseis.gr

ΥΠΕΘΑ/ΔΝΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ / EUROKINISSI

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις