Αθανασίου: Προστασία των Ελλήνων που επλήγησαν από την 10ετή κρίση και καλούνται να αντιμετωπίσουν και τις συνέπειες της πανδημίας

45

«Τα ΚΔΑΠ δεν μπορούν να αποτελούν πάρκινγκ παιδιών για να περάσει απλώς η ώρα τους μέχρι να σχολάσουν οι εργαζόμενοι γονείς, διότι η λειτουργία τους αφορά κυρίως σε αυτήν την ομάδα πληθυσμού», είπε η ειδική αγορήτρια της Ελληνικής Λύσης, Μαρία Αθανασίου, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Παράλληλα υπογράμμισε ότι «στα πλαίσια της μέριμνας των ατόμων με ειδικές ικανότητες ή ειδικές ανάγκες είναι λίαν σημαντικό να διασφαλιστεί το ζήτημα της επαρκούς προσβασιμότητας με ειδικές ράμπες πρόσβασης τόσο σε εξωτερικούς όσο και στους εσωτερικούς χώρους των εγκαταστάσεων».

«Η Ελληνική Λύση προτάσσει την προστασία των Ελλήνων αναξιοπαθούντων και πληττομένων επαγγελματιών και οικογενειών τους, οι οποίοι κατόπιν της υπερδεκαετούς κοινωνικής και οικονομικής κρίσης καλούνται να αντιμετωπίσουν και τις πρωτοφανείς συνέπειες της πανδημίας. Ας μην είναι μόνοι τους, κύριε υπουργέ. Από την κυβέρνησή σας εξαρτάται», δήλωσε η Μαρία Αθανασίου και ενημέρωσε ότι το κόμμα της ψηφίζει παρών επί της αρχής του νομοσχεδίου.

real.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like