⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google
Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.
➕ Προσθήκη στη GoogleΟ ΥΠΕΝ Σταύρος Παπασταύρου διάγει τη δυσκολότερη περίοδο από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του. Υπήρξε ο υπουργός που βρέθηκε εγγύτερα όλων στην πρώην πρέσβειρα των ΗΠΑ και το παράκανε με υπερβολικές αβρότητες. Τώρα προσπαθεί να πείσει ότι ποτέ δεν άκουσε από την Κίμπερλι Γκιλφόιλ ότι οι ΗΠΑ μπορούν να ρίξουν την κυβέρνηση αλλά κυρίως αποφεύγει να πλησιάζει τη φωτιά γύρω από τη συγκεκριμένη υπόθεση.
Μεταξύ βουλευτών της ΝΔ ακούγονται διάφορες ειρωνείες σε βάρος του, ενώ οι σχέσεις του με το Μέγαρο Μαξίμου είναι αυστηρά τυπικές.
Το χειρότερο γι αυτόν είναι ότι όταν θα κληθεί να καταθέσει η Κίμπερλι Γκιλφόιλ στο Κογκρέσο θα αναφερθεί πολλές φορές στο όνομά του. Δεν αποκλείεται, άλλωστε, να ζητηθεί και δική του κατάθεση. Την παρατήρηση αυτή έκανε μιλώντας στη στήλη συνυποψήφιός του στο νότιο τομέα Β΄ Αθήνας.
Α.
dnews.gr
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






















































