Grand Prix Σάο Πάολο: Ο Λάντο Νόρις στην pole position για τρίτη σερί χρονιά

Grand Prix Σάο Πάολο: Ο Λάντο Νόρις στην pole position για τρίτη σερί χρονιά

⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google

Για τρίτη σερί χρονιά ο Λάντο Νόρις θα εκκινήσει από την πρώτη θέση στο Γκραν Πρι της Βραζιλίας, με τις κατατακτήριες να καθυστερούν 2,5 ολόκληρες ώρες, λόγω της καταρρακτώδους βροχής στο Σάο Πάολο.

Ο Λάντο Νόρις εξασφάλισε για τρίτη σερί χρονιά την pole position στο Grand Prix του Σάο Πάολο, καθώς σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου (7/11), οι οποίες καθυστέρησαν κατά 2,5 ώρες λόγω της καταρρακτώδους βροχής στην πίστα του Ιντερλάγκος.

Οι καιρικές συνθήκες ήταν από τις χειρότερες των τελευταίων ετών και δυσκόλεψαν πολύ όλους τους οδηγούς. Ο Τζορτζ Ράσελ κατέλαβε τη δεύτερη θέση με τη Mercedes, ωστόσο θα υποχωρήσει κατά πέντε θέσεις στην εκκίνηση λόγω ποινής. Έτσι, στην πρώτη σειρά θα βρεθεί δίπλα στον Νόρις ο νέος παγκόσμιος πρωταθλητής και ομόσταβλός του, Κίμι Αντονέλι.

Εικόνα

 

Ο Σαρλ Λεκλέρκ ήταν τέταρτος ταχύτερος με τη Ferrari, αλλά έχει επίσης ποινή δέκα θέσεων. Ως εκ τούτου, ο Λίαμ Λόσον της Racing Bulls θα εκκινήσει από την τρίτη θέση και ο Νίκο Χούλκενμπεργκ της Audi από την τέταρτη. Ελπίδα όλων είναι στον αυριανό (8/11, 19:00) οι συνθήκες να είναι καλύτερες, διαφορετικά τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα.

VIDEO

Η σειρά εκκίνησης για τον 20ό αγώνα της χρονιάς:

Εικόνα

 

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις