Μοιράσου το άρθρο

Νέο χτύπημα του προκλητικού υπουργού: Ο Αυγενάκης ενέκρινε 1,55 εκατ. ευρώ για Παράκτιους Αγώνες (φυσικά) στο Ηράκλειο!

Η κατασπατάληση δημοσίου χρήματος συνεχίζεται με προκλητικό τρόπο από την αθλητική ηγεσία. Ενώ τα σωματεία της χώρας φυτοζωούν και αναζητούν απεγνωσμένα βοήθεια ο Λευτέρης Αυγενάκης ενέκρινε για μια ανύπαρκτη διοργάνωση ποσό 1,55 εκατ. ευρώ!

Μάλλον… λεφτά υπάρχουν για τον αθλητισμό στη χώρα μας. Παρά τις κραυγές αγωνίας και τις μεγάλες ανάγκες στα σωματεία όλων των αθλημάτων, ο Λευτέρης Αυγενάκης έδωσε το «οκ» για την εκταμίευση 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, που αφορά το μπάτζετ για τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες 2023!

Πού αλλού; Στο Ηράκλειο. Η Βόρεια Ελλάδα αγνοείται, για τον Αυγενάκη στήριξη αξίζει μόνο η Κρήτη και κατά σύμπτωση η πόλη που εκλέγεται. Οι πολίτες βέβαια που θα επιλέξουν σε λίγους μήνες αν θα κρατήσουν στην εξουσία μετά από τόσα ρουσφέτια τον μεγαλύτερο πολιτικό αριβίστα που έχει περάσει από το υφυπουργείο αθλητισμού.

Γιατί εκτός Ηρακλείου δεν τολμά να πολιτευτεί δεδομένου ότι έχει ήδη εισπράξει την χλεύη όλου του υπόλοιπου ελληνικού λαού, πλην του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας.

Για την… ιστορία, πριν δύο μέρες (1/12) αναρτήθηκε στη Διαύγεια ότι η χρηματοδότηση για τους 3ους Παράκτιους Αγώνες (που θα διεξαχθούν τον Σεπτέμβριο του 2023) θα φτάσει στο ποσό των 1,554 εκατομμυρίων ευρώ, που είναι – το λιγότερο – προκλητικό, τόσο για το status της διοργάνωσης, όσο και για το τι συμβαίνει τους τελευταίους μήνες σε όλα τα «κομμάτια» του ελληνικού αθλητισμού.

Δημοφιλείς Ειδήσεις  Αντάρτικο Λοβέρδου στο ΠΑΣΟΚ! Τι θα κάνει ο Ανδρουλάκης;

Βέβαια, το θέμα δεν αφορά μόνο την συγκεκριμένη διοργάνωση: Υπό την ηγεσία του Αυγενάκη στο Υφυπουργείο Αθλητισμού, το Ηράκλειο έχει φιλοξενήσει δεκάδες ακόμα events, ενώ από τα 36 αθλητικά πρότζεκτ στα νέα έργα της ΓΓΑ, τα 20 θα κατασκευαστούν στην Κρήτη.

Το μπάτζετ εκεί… εκτοξεύεται στα 17 εκατ. ευρώ και τα 8 από αυτά αφορούν την εκλογική περιφέρεια του Αυγενάκη.

SDNA.GR

 

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις