ΑΕΚ: Δημοσίευσε φωτογραφία του οπαδού που εκτόξευσε φωτοβολίδα

116

Η ΠΑΕ σε ανακοίνωσή της ξεκαθαρίζει ότι θα το ξανακάνει με όποιον τον μιμηθεί στο μέλλον

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την Τετάρτη (17/5) ότι εντοπίστηκε από τις κάμερες του γηπέδου ο οπαδός που εκτόξευσε φωτοβολίδα στον αγώνα με τον Βόλο και τιμωρείται με δια βίου αποκλεισμού από την OPAP Arena, για να επανέλθει σήμερα Πέμπτη(18/5) στο θέμα δημοσιοποιώντας φωτογραφία του και προειδοποιώντας όποιον επιχειρήσει να τον μιμηθεί στο μέλλον.

Τα αντανακλαστικά της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ ήταν άψογα αφού δεν χάθηκε καθόλου χρόνος μέχρι να εντοπιστεί ο ανεγκέφαλος που θα μπορούσε να προκαλέσει τραγωδία με την απόφασή του να εκτοξεύσει φωτοβολίδα και σε νέα ανακοίνωσή της, η οποία συνοδεύεται και από τη φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω, αναφέρει τα εξής…

«Το θέμα με την ρίψη της φωτοβολίδας στον αγώνα με τον Βόλο θεωρείται πάντα από την ΠΑΕ ΑΕΚ ως ζήτημα ακραίας σοβαρότητας.

Θέλουμε να καταστήσουμε ξεκάθαρο πως όπως ο υπαίτιος γι΄ αυτό έχει ήδη επισημανθεί και είναι πλέον θέμα της αστυνομίας οι από δω και πέρα εξελίξεις πέρα από την ισόβια απαγόρευση της εισόδου του στο γήπεδο μας, το ίδιο θα συμβαίνει και με οποιονδήποτε άλλο στο μέλλον υποπέσει σε ανάλογο σοβαρό παράπτωμα. Είναι αδύνατον να μη βρεθεί ο όποιος υπεύθυνος για τέτοιες ενέργειες.

Για να μη μείνει καμιά αμφιβολία πως είναι αδύνατο οποιοσδήποτε συνδέεται με ανάλογη επικίνδυνα παραβατική συμπεριφορά στο γήπεδο μας, να μένει στην σκιά, παραθέτουμε σήμερα την (παραμορφωμένη από μας, η καθαρή φυσικά βρίσκεται στα χέρια των Αρχών) φωτογραφία του δράστη. Από το σύστημα των καμερών ασφαλείας, κατά την είσοδο του στο γήπεδο την περασμένη Κυριακή.

Ευχόμαστε κανείς στο μέλλον να μην επιχειρήσει να τον μιμηθεί. Αν όμως συμβεί κάτι τέτοιο (παρόλα τα μέτρα ασφαλείας που δεδομένα την νέα σεζόν θα αυξηθούν ακόμη περισσότερο), όπως κατανοούν όλοι και σήμερα το μόνο που δεν θα καταφέρει ο παραβάτης, θα είναι να μείνει άγνωστος.

Το είπαμε και το επαναλαμβάνουμε: Καμιά ανοχή σε τέτοιου είδους παραβατικές συμπεριφορές και στην έλλειψη σεβασμού στους φιλάθλους της ομάδας μας και στην ασφάλεια τους».

Οπαδός της ΑΕΚ που πέταξε φωτοβολίδα στην OPAP Arena

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like