Ένας χρόνος με ανεξιχνίαστη τη δολοφονία του – Αυτά γνώριζε ο Γιώργος Καραιβάζ και ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ!

494

 

Συμπληρώνεται σήμερα,  ένας χρόνος από την εκτέλεση του δημοσιογράφου Γιώργου Καραιβάζ.

Ένας χρόνος δίχως καμιά εξέλιξη,  και με την αστυνομία και το ΥΠ.ΠΡΟ.ΠΟ να τηρούν “σιγήν ιχθύος” !

Τι κι αν άλλαξαν οι υπουργοί…τι κι αν άλλαξε ο αρχηγός…Η υπόθεση αυτή παραμένει ανεξιχνίαστη! Λες και κανείς δεν ασχολείται…

 

Ας θυμηθούμε τι γράφαμε στις 14 Απριλίου 2021, τέσσερις μόλις  ημέρες,  μετά την εκτέλεσή του από ¨αγνώστους”,  για τους λόγους που τους οδήγησαν να τον εκτελέσουν!

 

4 ημέρες πέρασαν από την ΕΚΤΕΛΕΣΗ του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ και τα σενάρια που “διαρρέουν” για τους λόγους που αυτή πραγματοποιήθηκε, αγγίζουν τα όρια του αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, αφού αναφέρονται ακόμη και… σε τρομοκρατική επίθεση (sic!) ή σε εμπλοκή του με τον υπόκοσμο, οπότε τον θέλουν άμεσα εμπλεκόμενο ως κακοποιό και γι αυτό “δικαιολογούν” την εκτέλεσή του.

Από κοντά και ο κάθε ¨ειδικός” στα τηλεπαράθυρα, να σιγοντάρει την κάθε βλακεία που ακούγεται στον αέρα, και πρέπει να προκριθεί ως “ουσιώδης”.

 

Και ΝΑΙ, ο Γιώργος έπρεπε να ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ αφού αν κατέθετε τα όσα γνώριζε και υπό την προυπόθεση πως η δικαιοσύνη και η κυβέρνηση της Ν.Δ που από την πρώτη στιγμή “σφύριζε αδιάφορα” – και αναγκάστηκε κάτω από πίεση να εκδώσει συλλυπητήρια ανακοίνωση μετά από 23 ώρες, και αφού είχαν προηγηθεί ανακοινώσεις Ευρωπαίων αξιωματούχων και της Αμερικάνικης πρεσβείας στην Αθήνα – θα στεκόταν στο ύψος της, θα έπρεπε να διαλυθεί η αστυνομία και να δημιουργηθεί από την αρχή σε νέες βάσεις ! Και αυτό κάποιους δεν τους συμφέρει…

Αποκαλυπτικό το άρθρο της γαλλικής Liberation και του ανταποκριτή της στην Αθήνα Fabien Perrier, ο οποίος αναφέρει «ο Γιώργος Καραϊβάζ ο οποίος δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στην Αθήνα την Παρασκευή, διερευνούσε αρκετές υποθέσεις που αφορούσαν μέλη του κυβερνώντος κόμματος και τη νυχτερινή ζωή».

 

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, τουλάχιστον σε επίπεδο αστυνομικό, ο δημοσιογράφος δεν είχε αναφέρει ότι δεχόταν απειλές και δεν είχε υποβάλει ποτέ αίτημα για αστυνομική φύλαξη.

Και πως να το έκανε,  όταν γνώριζε πως η διαφθορά στην αστυνομία έχει φτάσει στα άστρα; Να ζητούσε από την αστυνομία που γνώριζε πως “λειτουργεί” να του παρέχει ασφάλεια; Κανένας μας δεν θα το έκανε, αφού θα ήταν σα να “έβαζε το λύκο, να φυλά τα πρόβατα”. Εξάλλου ο ίδιος δεν πίστευε στη λύση των προβλημάτων με όπλα,  και γι αυτό δεν οπλοφορούσε νόμιμα καν,  όπως θα είχε κάθε λόγο να κάνει.

‘Ετσι λοιπόν αφού ο Γιώργος Καραιβάζ Ενοχλούσε  με όσα έγραφε , έπρεπε και αποφασίστηκε να βγει από τη μέση αφού γνώριζε πολλά !

Κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία - Ποιοι στρατηγοί προάγονται, ποιοι πήγαν... | Ελλάδα Ειδήσεις

Στα πιο κάτω άρθρα, διαβάζοντας κανείς πίσω από τις γραμμές, μπορεί να δει ποιοι δεν είχαν συμφέρον να τον αφήσουν να συνεχίσει να ζει. Γνώριζε πληροφορίες “με ονοματεπώνυμα”  που αφορούσαν σε διακίνηση εκατομμυρίων ευρώ από πορνεία, όπλα, ναρκωτικά , καύσιμα, τσιγάρα και τον έλεγχό τους από επίορκους, στην προαγωγή ή αποστρατεία αστυνομικών (αναλόγως των σκοπιμοτήτων που έπρεπε να εξυπηρετήσουν),  και τους έκαναν να μη μπορούν να κοιμηθούν και φυσικά στο φόβο μη βρεθεί κάποιος “τρελός” ανακριτής και τους κλείσει μέσα, ο Γιώργος Καραιβάζ ΔΕΝ έπρεπε να καταθέσει.

 

Διαβάστε τι είχε γράψει ο νεκρός πλέον Γιώργος, για τη σαπίλα που ξεκίνησε το 1988 και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, με τους ίδιους πάντα “πρωταγωνιστές” αλλά συχνή “απόσυρση” των ηθοποιών και κομπάρσων, τους οποίους αφού τους “αποσύρουν” τους “φορτώνουν” τα πάντα!

Ο ανώτατος αξιωματικός, ο υπουργός και ο εφοπλιστής που “έδειξαν” τον Καραγιάννη μετά τη δολοφονία του πρώην εκαμίτη

Κεραυνός εν αιθρία οι αστυνομικοί συνοδοί του Δημήτρη Μάλαμα; Οι έρευνες διαφθοράς και οι κρίσεις στην ΕΛΑΣ

Και αστυνομικοί ύποπτοι για τη δολοφονία του πρώην εκαμίτη – Η διάρρηξη της καθεστηκυίας τάξης και η υπόθεση Μπακογιάννη

Ένα απίθανο, τρελό σενάριο για τη δολοφονία Παπαχρήστου – Κι αν είναι αλήθεια;

http://www.bloko.gr/2021/03/blog-post_923.html

Έστηνε δολοφονίες το παρακράτος της ΚΥΠ;

Η διαμεσολάβηση σε συμβόλαιο θανάτου πρωτοκλασάτου αξιωματικού της ΕΛΑΣ

Την αποπομπή Κοντολέοντα ζητούν οι υπάλληλοι της ΕΥΠ - Δήλωση Ραγκούση | BLOKO

Στο άρθρο του στις 22 του Ιούνη του 2020 ο Γιώργος Καραιβάζ , έκλεινε με τις πιο κάτω προφητικές παραγράφους:

Θα διατηρήσουμε ωστόσο το δικαίωμα και την ευθύνη να γράφουμε και να ξαναγράψουμε για τον μηχανισμό που διαπλέκει ευθέως τον υπόκοσμο με την πολιτική, την επιχειρηματικότητα, τη δικαιοσύνη, την εκκλησία κοκ. Η τελευταία ως κολυμπήθρα του Σιλωάμ μέσα στην οποία αναβαπτίζεται το μαύρο χρήμα.

Εδώ είμαστε λοιπόν κύριοι. “Γνωρίζετε και τη διεύθυνση μας”.

Δυστυχώς για τον ίδιο και την οικογένειά του, πήγαν «στη διεύθυνσή του» και τον δολοφόνησαν, εγκαθιδρύοντας το φόβο και περνώντας και στους ελάχιστους αδιάφθορους που έμειναν, το μήνυμα: Σουτ μη μιλάτε θα είστε οι επόμενοι!

ΓΙΩΡΓΟΖ ΚΑΡΑΪΒΑΖ | in.gr

Καλό ταξίδι Γιώργο…

 

Στέφανος Παπαδόπουλος

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like