Η σημερινή επιστολή της Ν. Παλαιτσάκη, εκδότριας της εφημερίδας «Αποκαλυπτικά» παρουσιάζει όλη τη σαπίλα και παρακμή που υπάρχει στο ΥΠ.ΠΡΟ.ΠΟ, προκειμένου τα χειραγωγημένα ΜΜΕ να «προβάλουν» το «έργο» του αρμόδιου υπουργού κ Χρυσοχοιδη, και του υφυπουργού του κ Οικονόμου,  και ταυτόχρονα να αποκρύπτουν τα «μελανά» σημεία της ΕΛ.ΑΣ.

Ρόμπα ο «σερίφης»! | Ημεροδρόμος

 

Η εκδότρια αναφέρει πως για όσα καταγγέλλει, υπάρχουν ντοκουμέντα!

 

Και όπως ήταν φυσικό, στην Ελλάδα βρισκόμαστε, για όλους μας υπάρχει τεράστιο θέμα διαπλοκής, της πολιτικής εξουσίας με δημοσιογράφους, εκτός… από την κυβέρνηση!

Ο δε Μιχάλης Χρυσοχοιδης που άλλες φορές ήταν λαλίστατος, τώρα  είναι “ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΈΝΟΣ”,  όπως “εξαφανισμένος” είναι ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Μιχάλης Καραμαλάκης και ο υφυπουργός Λευτέρης Οικονόμου.

Καραμαλάκης-Χρυσοχοϊδης: Οι άνθρωποι που αποφασίζουν σε ποιες πλατείες μας δέρνουν τα ΜΑΤ - INFO-WAR

Λευτέρης Οικονόμου | ΣΚΑΪΚαι μετά αναρωτιόμασταν γιατί ήταν τόσο απλόχεροι με τη χορήγηση αστυνομικής συνοδείας (14+) και θωρακισμένων οχημάτων (2) στον Μένιο Φουρθιώτη…

 

Πλέον εξηγήθηκαν όλα!

Οι δύο Μιχάληδες του ΥΠ.ΠΡΟ.ΠΟ, μαζί με τον κ Λευτέρη, “χάριζαν” απλόχερα ανθρώπινους πόρους (αστυνομικούς),  και κρατικά θωρακισμένα οχήματα, από τη δική μας τσέπη,  για να κάνουν αυτοί τη “δουλειά” τους!

ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ - ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗΣ: Να δώσει λύσεις η ηγεσία - ΠΑΤΡΙΣ

Ευτυχώς που ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε το Μιχάλη για το πόστο αυτό…

Πλήρης απόκρυψη της αλήθειας…συσκότιση και διαπλοκή, σε ένα υπουργείο που θα έπρεπε να είναι θεματοφύλακας της διαφάνειας και της καταπολέμησης της διαπλοκής και διαφθοράς (λέμε τώρα…)

φωτό:policenet.gr-infowar.gr-patris.gr