Μοιράσου το άρθρο

Τραγική φιγούρα ο Αντώνης Σαμαράς!

Ζήλεψε την δόξα του Καρόλου ο Κυριάκος και με την ομιλία του εχθές στο Βελλίδειο, ανακήρυξε τον εαυτό του «μονάρχη» της παράταξης.

Στην ομιλία του, δεν έκανε καμία αναφορά στον Κωνσταντίνο Καραμανλή, ούτε φυσικά στον Κώστα Καραμανλή, ακόμα και όταν αναφερόταν στα έργα αυτών των ηγετικών φυσιογνωμιών της παράταξης, όπως για παράδειγμα το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

Τραγική φιγούρα ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος παρότι μάτωσε τα χέρια του από το χειροκρότημα και πλήγωσε τα γόνατα του από το σήκω – κάτσε, δεν απέσπασε ούτε ένα θετικό σχόλιο από τον Κυριάκο.

 

Διαβάστε ακόμη: Βελλίδειο: Η έμπρακτη αποδοκιμασία Καραμανλή στον Μητσοτάκη – Με τη στάση του, διέψευσε τις διαρροές του Μαξίμου!-(VIDEO)

 

Ο πρωθυπουργός που εμφανίστηκε ως ο απόλυτος κυβερνήτης, θύμισε το παραμύθι του Άντερσεν, αφού ο βασιλιάς είναι γυμνός.

Η στάση πάντως του Κώστα Καραμανλή που αρνήθηκε να χειροκροτήσει τον μονάρχη, δείχνει ότι πλέον δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί του. Γεγονός που μάλλον θα το δούμε στο άμεσο μέλλον.

Η ατάκα κυβερνήτης πάντως που χρησιμοποίησε ο Κυριάκος για να περιγράψει το μεγαλείο του, δεν θύμιζε Κάρολο. Μάλλον Γκιωνάκη…

ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις