Ποιοι νιώθουν σαν στυμμένη λεμονόκουπα.

Δεν είναι μόνο ο Κ. Καραμανλής και ο Χρ. Τριαντόπουλους που έχουν κάθε λόγο να ανησυχούν μετά τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον Alpha με την οποία «διόρθωσε» την κυβερνητική «γραμμή» για τα Τέμπη.

– Σαν στυμμένη λεμονόκουπα πέταξε τον πρόεδρο της εξεταστικής για τα Τέμπη, Δημήτρη Μαρκόπουλο, ο οποίος είχε προκαλέσει το κοινό αίσθημα λέγοντας ότι «διασκεδάζει» στις συνεδριάσεις.

– «Αδειασε» ανενδοίαστα τον υπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο Φλωρίδη, που είχε δηλώσει ότι «είναι για τα μπάζα» όσοι μιλούν για μπάζωμα στον τόπο της τραγωδίας.

– ΄Αφησε εκτεθειμένη την υφυπουργό Σοφία Βούλτεψη που είχε χαρακτηρίσει «μπαγιάτικο» το θέμα των Τεμπών.

– Πήρε αποστάσεις από τον Αδωνι Γεωργιάδη για πρόσφατους ισχυρισμούς του σχετικά με τη διεκδίκηση αποζημιώσεων από συγγενείς των θυμάτων.

Ε.Σ.

dnews.gr

Φωτογραφία: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις