⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google

Οι συλληφθέντες θα βρίσκονται μέχρι τη δίκη τους υπό την επίβλεψη επιμελητή ανηλίκων -Στο αυτόφωρο οι δύο ενήλικες που επίσης συνελήφθησαν

Στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος των 11 συλληφθέντων για την αιματηρή συμπλοκή χθες το βράδυ στο Χαλάνδρι, προχώρησε εισαγγελέας ανηλίκων.

Συγκεκριμένα σε βάρος των ανηλίκων συλληφθέντων ασκήθηκε ποινική δίωξη για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης τετελεσμένης και σε απόπειρα και παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία. Ορίστηκε ρητή δικάσιμος και οι ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι. Έως ότου γίνει η δίκη τους θα βρίσκονται υπό την επίβλεψη επιμελητή ανηλίκων .

Να σημειωθεί ότι ανάμεσά στους 11 συλληφθέντες είναι και δύο ενήλικες, οι οποίοι παραπέμφθηκαν στο αυτόφωρο να δικαστούν αντιμετωπίζοντας τις ίδιες κατηγορίες.

Βασιλική Κόκκαλη
protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις