«Για την προστασία της ομάδας και την ασφάλεια όλων μας»

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε πως ακύρωσε 55 εισιτήρια διαρκείας στα εντός έδρας παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, επειδή επιχείρησαν να περάσουν στο γήπεδο άτομα χωρίς εισιτήριο.

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ξεκαθαρίζει ότι όλοι πρέπει να τηρούν τις προϋποθέσεις εισόδου στο γήπεδο, εκφράζοντας την ελπίδα ότι δεν θα χρειαστεί να κάνει κάτι ανάλογο στο μέλλον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι στις εντός έδρας αναμετρήσεις με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, εντοπίστηκαν συνολικά 55 περιπτώσεις στις οποίες κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας προσπάθησαν να περάσουν μαζί τους στο γήπεδο πρόσωπα που δεν είχαν εισιτήριο.

Όπως έχουμε καταστήσει σαφές, το σύστημα ασφαλείας της OPAP Arena επιτρέπει άμεσα τον εντοπισμό τέτοιων περιπτώσεων. Ως εκ τούτου είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε πως τα διαρκείας των συγκεκριμένων κατόχων ακυρώνονται για τα υπόλοιπα εντός έδρας ματς της φετινής σεζόν.

 

Για τους συγκεκριμένους κατόχους διαρκείας, όπως και για όσους έχουν εντοπιστεί σε προηγούμενα παιχνίδια και τα εισιτήρια τους έχουν ακυρωθεί ήδη για το υπόλοιπο της σεζόν, ανακοινώνουμε πως σε περίπτωση που την επόμενη περίοδο εντοπιστούν ξανά να προσπαθούν να περάσουν μαζί τους άτομα χωρίς εισιτήριο, τότε θα τους στερηθεί δια παντός το δικαίωμα να αγοράζουν διαρκείας της ΠΑΕ ΑΕΚ. Όπως και ονομαστικά απλά εισιτήρια.

Ειλικρινά ελπίζουμε κάτι τέτοιο να μη χρειαστεί να συμβεί. Η ΑΕΚ σας χρειάζεται και σας θέλει όλους κοντά της. Όμως, αυτό πρέπει να γίνεται με τις προϋποθέσεις που είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε για την προστασία της ομάδας και την ασφάλεια όλων μας».

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις