Στη σύλληψη ενός αλλοδαπού διακινητή παράνομων μεταναστών προχώρησαν την Τετάρτη αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.

Συγκεκριμένα, στην Εγνατία Οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και συνέχισε την πορεία του.

Στη συνέχεια το όχημα κινήθηκε στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, όπου στο ύψος του οικισμού Αισύμης προσέκρουσε σε κολώνα της Δ.Ε.Η., προκαλώντας φθορές και ακινητοποιήθηκε σε τοιχίο οικίας.

Άμεσα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον οδηγό – διακινητή, καθόσον όπως διαπιστώθηκε μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα επτά μη νόμιμους μετανάστες.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε για το παραπάνω όχημα έχει δηλωθεί υπεξαίρεση τον Οκτώβριο του 2021 σε αστυνομική υπηρεσία των Κυκλάδων, ενώ ο δράστης στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και διάφορα χρηματικά ποσά.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

thestival.gr