Στην κατοχή τους βρέθηκαν και τέσσερα διαβατήρια άλλων ατόμων

Μπλεγμένοι σε διάφορες παρανομίες φαίνεται ότι ήταν δύο Έλληνες οι οποίοι εντοπίστηκαν να κινούνται οπλισμένοι στην Εγνατία Οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης από αστυνομικούς της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης και της Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, το βράδυ της Κυριακής.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δράστες να επιβαίνουν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο και σε έλεγχο που έκαναν βρήκαν κρυμμένα σε διάφορα σημεία του οχήματος και στην κατοχή τους δυο πιστόλια, 69 φυσίγγια, 45 λαθραία πακέτα τσιγάρων και τέσσερα διαβατήρια άλλων ατόμων, με αποτέλεσμα να εξετάζεται αν εμπλέκονται στην διακίνηση μη νόμιμων μεταναστών και λαθραίων καπνικών ειδών.

Όλα τα ευρήματα κατασχέθηκαν, όπως και δύο κινητά τηλέφωνα και το όχημα των δραστών, οι οποίοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης με κατηγορίες για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, ενώ η Ασφάλεια διενεργεί προανάκριση για την προέλευση και τον προορισμό των διαβατηρίων.

Μάνος Τσαγκαράκης
protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις