Μοιράσου το άρθρο

Σε Τυχερό και Φτελιά

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Έβρου η είδηση ότι δύο άνδρες βρέθηκαν κρεμασμένοι μέσα σε λίγες ώρες.

Χθες το απόγευμα βρέθηκε από την οικογένεια του κρεμασμένος στην αποθήκη του σπιτιού του στο Τυχερό Σουφλίου, ένας 68χρονος αγρότης. Ο άνδρας που έμενε με την σύζυγο του, δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα οικονομικής ή άλλης φύσεως. Ήταν πολύ γνωστός στο χωριό, ιδιαίτερα κοινωνικός σε αυτό και την περιοχή, απλά εμφανιζόταν ιδιαίτερη αγχωμένος τον τελευταίο καιρό με τα προβλήματα στις καλλιέργειες, λόγω των ζημιών που είχαν υπάρξει από τις πλημμύρες.

Οι συγγενείς του ενημέρωσαν το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού και οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο τον βρήκαν κρεμασμένο στην αποθήκη. Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο, απλά διαπίστωσε τον θάνατο του.

Η δεύτερη αυτοκτονία ήρθε τις πρωινές ώρες σήμερα, όταν ένας 91χρονος αποφάσισε επίσης να προβεί στο απονενοημένο διάβημα στο χωριό Φτελιά της Ορεστιάδας. Είχε εργαστεί ως μετανάστης στη Γερμανία, επέστρεψε στο χωριό και ζούσε με την σύζυγο του, την οποία όμως “έχασε” πριν από λίγο καιρό. Αυτό φαίνεται πως τον επηρέασε ψυχολογικά, αν και στο χωριό ζούσε και η κόρη του. Ήταν αγαπητός στους συγχωριανούς του και ασχολούνταν μάλιστα τα προηγούμενα χρόνια με τα θέματα τοπικού ενδιαφέροντος και δραστηριοποιούνταν στα κοινά της περιοχής.

Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που ειδοποιήθηκε και έφτασε, απλά διαπίστωσε τον θάνατο του, κάτι που επιβεβαιώθηκε από τους γιατρούς και στο Κέντρο Υγείας Δικαίων όπου διακομίσθηκε η σορός του.

pronews.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις