⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google
Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.
➕ Προσθήκη στη GoogleΟ Ανδρέας Καραγιάννης φιλοξενήθηκε στη διαδικτυακή εκπομπή της Νάνσυς Παραδεισανού και μίλησε για τις συνεχείς αψιμαχίες που έχει με τον Πέτρο Τατσόπουλο με αποκορύφωμα στην παρουσίαση βιβλίου του δεύτερου.
«Το βιβλίο που έγραψε κατά 80% λέει για εμένα μέσα. Αν εγώ ασκούσα το πρότερό μου επάγγελμα, του νομικού, κι έκανα ασφαλιστικά μέτρα, το βιβλίο θα κατέβαινε. Θα πετύχαινα κάτι με αυτό; Εγώ θεωρώ ότι αυτός που κινείται νομικά στερείται επιχειρημάτων. Εγώ δεν στερούμαι. Μπορώ να έχω απέναντί μου τον οποιονδήποτε, ακόμα και σε δικό του χώρο.» είπε αρχικά ο Ανδρέας Καραγιάννης.
«Δεν χρειάζονται μηνύσεις γιατί μπορείς να απαντήσεις στα ίσα σε αυτόν που σου καταμαρτυρά το οτιδήποτε. Εγώ επέλεξα να πάω σε ένα ξένο χώρο και περιβάλλον με κοινό που ήταν αρνητικά διακείμενο προς εμένα και παρά τα γιουχαρίσματα να μπορέσω να αρθρώσω λόγο. Προς στιγμήν, όταν μου πέταξε την εικόνα στο κεφάλι, είδατε ποιος έχασε την υπομονή του, αυτός που νιώθει ότι σφάλλει. Αυτός που έχει τον Χριστό μέσα του και την ψυχραιμία, μπορεί να διαχειριστεί και τον χαρακτήρα του και κάθε κατάσταση στην οποία βρίσκεται» ανέφερε παρακάτω ο Ανδρέας Καραγιάννης.
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





















































