⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google
Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.
➕ Προσθήκη στη GoogleΤον τρόμο βίωσε ανήλικο κοριτσάκι μόλις 13 χρόνων, χθες (10/1) το μεσημέρι, ενώ περίμενε στη στάση Φλέμινγκ και Χρυσοστόμου Σμύρνης, στη Ραφήνα.
Η ώρα ήταν 13:30 και περίμενε το λεωφορείο προκειμένου να πάει σπίτι της, όταν εμφανίστηκε ένας αλλοδαπός άνδρας 83 ετών. Τότε εκείνος πλησίασε το ανήλικο κορίτσι, σύμφωνα με την καταγγελία, άρχισε να το θωπεύει και μάλιστα το φίλησε στο στόμα ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.
Στη συνέχεια, η κοπέλα τρομαγμένη και σε κατάσταση σοκ ενημέρωσε τους γονείς της, οι οποίοι κάλεσαν την Αστυνομία. Σε δευτερόλεπτα η ομάδα ΔΙΑΣ εμφανίστηκε στο σημείο και άρχισε να κάνει αναζητήσεις, όπου εντόπισε τον 83χρονο και τον συνέλαβε για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
ieidiseis.gr
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


















































