Γερή μπάζα έκαναν δύο Έλληνες, ο ένας από τους οποίους είναι ανήλικος, παραβιάζοντας τους κερματοδέκτες αυτόματων πωλητών οι οποίοι ήταν εγκατεστημένοι στην Κέρκυρα. Από τέσσερις διαρρήξεις που έκαναν τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, άρπαξαν συνολικά 2.800 ευρώ.

Ωστόσο, δεν υπολόγισαν ότι στα σημεία της δράσης τους υπήρχαν κάμερες που τους κατέγραψαν κι έτσι το πρωί του Σαββάτου εντοπίστηκαν στο πλαίσιο αναζητήσεων και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας. Από την έρευνα προέκυψε ότι διέρρηξαν τρεις αυτόματους πωλητές νερού, στην πόλη της Κέρκυρας και περιφερειακά, καθώς και έναν αυτόματο πωλητή εισιτηρίων στην περιοχή Κοντόκαλι.

Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας με την δικογραφία που σχηματίστηκε από την Ασφάλεια για κλοπή κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, στην οποία περιλαμβάνεται και η μητέρα του ανήλικου για παραμέληση της εποπτείας του και παραπέμφθηκαν να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία.

Έκτη διάρρηξη σε κερματοδέκτες τουαλέτας

Την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα για να εντοπιστούν αυτοί που παραβίασαν πέντε φορές τους κερματοδέκτες που βρίσκονται στις δημόσιες τουαλέτες κάτω από την καμάρα και το Δημαρχείο της Κω και άρπαξαν συνολικά 800 ευρώ μέσα σε πέντε 24ωρα, οι δράστες ξαναχτύπησαν! Άλλη μια παραβίαση στο μηχάνημα -η έκτη κατά σειρά- έγινε το βράδυ του Σαββάτου και εκλάπησαν 30 ευρώ από τον κερματοδέκτη, ενώ οι άγνωστοι έσπασαν και την πόρτα της τουαλέτας.

 

PROTOTHEMA.GR

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις