«Δεν έχω ακούσει την συνέντευξη όμως… την διαψεύδω»

Με έναν απίστευτο τρόπο σχολίασε ο υπουργός Επικρατείας Γεραπετρίτης το «ξεγύμνωμα» του υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη, από δημοσιογράφο του BBC, καθώς διέψευσε τα όσα ακούστηκαν χωρίς να τα έχει ακούσει! 

Τη γραμμή «δεν ισχύει τίποτα, είναι όλα ψέματα» ακολούθησε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, αναφορικά με τη συνέντευξη του υπουργού τουρισμού στο BBC. Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο Γιώργος Γεραπετρίτης κλήθηκε να απαντήσει σχετικά με την επίμαχη συνέντευξη που έδωσε ο Χάρης Θεοχάρης στο BBC, η οποία όπως φαίνεται έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στο Μαξίμου.

Ο ίδιος διέψευσε τον δημοσιογράφο του BBC, ο οποίος αποδόμησε πλήρως τη δήθεν διαχειριστική επάρκεια που πασχίζει να χτίσει επικοινωνιακά η κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στην πανδημία.

Πιο συγκεκριμένα, όταν  ρωτήθηκε σχετικά με την πορεία του εμβολιασμού στη χώρα, για την οποία ο δημοσιογράφος του BBC επεσήμανε ότι οι πολίτες στην Ελλάδα εμβολιάζονται «με τους πιο αργούς ρυθμούς της Ευρώπης», ο Γ.  Γεραπετρίτης διέψευσε τον δημοσιογράφο χωρίς να έχει ακούσει τη συνέντευξη, όπως διευκρίνισε. «Δεν ισχύει τίποτα από αυτά τα οποία αναφέρθησαν στη συνέντευξη αυτή από τον δημοσιογράφο, με την επιφύλαξη ότι δεν έχω ακούσει τη συνέντευξη» είπε χαρακτηριστικά.

pronews.gr