Δεν είναι τυχαίο, που έγραψα πρώτος από όλους ότι ο Γρηγόρης Δημητριάδης επιστρέφει στο Μαξίμου! Έχω ενημέρωση και σίγουρα όταν μαθαίνω κάτι δεν σας το κρατάω κρυφό.

Οι καλοί συνάδελφοι μπορεί να λένε ότι το… ανακοίνωσαν πρώτοι, αλλά αν δει κανείς τις ημερομηνίες εύκολα θα καταλάβει το ποιος λέει αλήθεια. Μένω μακριά όμως από το ντράμα και περνάω στο ρεπορτάζ!

Το 99% των βουλευτών και στελεχών της ΝΔ, επιθυμούν την επιστροφή του Γρηγόρη Δημητριάδη στα πράγματα, αφού όπως λένε οι ίδιοι όταν έκανε κουμάντο ο Γρηγόρης δεν υπήρχαν αναταράξεις εκ των έσω και κυριαρχούσε μια ισορροπία σε αρκετούς τομείς.

Ο πρόεδρος Κυριάκος, εμπιστεύτηκε λάθος άτομα και την πάτησε και πλέον είναι έτοιμος για ριζική αλλαγή αποβάλλοντας κάθε ανήξερο και ανίδεο από δίπλα του! Ξέρει πως μόνο ο Δημητριάδης μπορεί να τον βοηθήσει…

Δεν θα σταθώ στον τίτλο που θα πάρει ο Γρηγόρης μετά το comeback αλλά στις αρμοδιότητες του, αφού εκτός από το να κρατάει τις ισορροπίες και να είναι υπεύθυνος για τις «ειδικές αποστολές» θα είναι και η προεκλογική περίοδος της ΝΔ στο χαρτοφυλάκιο του.

Όπως πληροφορήθηκα, θα έχει ένα γραφείο στην οδό Πειραιώς αλλά τα σοβαρά ραντεβού θα τα κάνει στο προσωπικό δικηγορικό του γραφείο.

Είμαι σίγουρος πως με τον δικό του τρόπο, θα καταφέρει να ρίξει γέφυρες με γνωστούς επιχειρηματίες και να τους ξαναφέρει στην «αγκαλιά» της ΝΔ, ενώ δεν θα λείψουν από το τραπέζι και οι συναντήσεις με καναλάρχες και δημοσιογράφους κάθε μεγέθους!

Βέβαια σας έχω ξαναενημερώσει για την λίστα που έχει στην δεξιά του τσέπη. Αυτή η Blacklist περιλαμβάνει όσους δεν σήκωναν το τηλέφωνο όταν… είχε πέσει εξαιτίας των ΜΜΕ που του είχαν φορτώσει… τα μισά εγκλήματα της χώρας, χωρίς κανένα στοιχείο! Έχει γράψει και ξεγράψει ονόματα και έχει καταλήξει στους φίλους του και με αυτούς θα πορευθεί.

edolio5.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις