⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google
Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.
➕ Προσθήκη στη GoogleΒαρύ πένθος έχει σκεπάσει την Εύβοια μετά το τραγικό εργατικό δυστύχημα που σημειώθηκε στην Βάρη και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο δύο ανδρών, ηλικίας 40 και 22 ετών.
Όπως γράφει η τοπική ιστοσελίδα mantoudinews.gr πρόκειται για τον 40χρονο Μιχάλη Φουρκή, με καταγωγή από το Μαντούδι και τον 22χρονο Χρήστο Γιαμαρέλο, με καταγωγή από το Μετόχι, οι οποίοι βρίσκονταν στην Αθήνα για επαγγελματικές εργασίες.

Πώς έγινε η τραγωδία
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών και υπό συνθήκες που παραμένουν αδιευκρίνιστες, οι δύο άνδρες υπέστησαν ηλεκτροπληξία.
Ο 40χρονος κατέληξε ακαριαία στο σημείο, ενώ ο 22χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου παρά τις ιατρικές προσπάθειες υπέκυψε λίγη ώρα αργότερα.
Οι αρμόδιες αρχές διερευνούν τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος, ενώ αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.
Το ιατρικό ανακοινωθέν
Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν: «Τις ώρες 13:00 και 13:54 ακριβώς, προσεκομίσθησαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου μας δύο άνδρες, ημεδαποί, 22 και 40 ετών, αντιστοίχως, αμφότεροι άσφυγμοι και απνοϊκοί με αναφερόμενη ηλεκτροπληξία. Ακαριαίως, εισήχθησαν στην αίθουσα αναζωογόνησης όπου και υπεβλήθηκαν σε εκτεταμένες προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, χωρίς, δυστυχώς, ανταπόκριση. Στις 14.25 και 14.38, αντιστοίχως, διεπιστώθη ο θάνατός τους».
protothema.gr
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





















































