Η αντιπολίτευση ποιεί τη νήσσα!

 

Πριν τρεις ημέρες δημοσιοποιήθηκε μεταφορά πυρομαχικών,  από 25 νταλίκες που έφεραν Βουλγαρικές και Πολωνικές πινακίδες κυκλοφορίας.

 

Διαβάστε: Κοζάνη: Κομβόι με νταλίκες που μετέφεραν πυρομαχικά αναστάτωσε την Λευκοπηγή-(VIDEO)

 

Σκόπιμες προφανώς καθησυχαστικές «διαρροές»,  ήθελαν τα πυρομαχικά αυτά να ήταν από ΝΑΤΟικές αποθήκες,  που υπάρχουν στη χώρα μας στην περιοχή της Κοζάνης.

 

Ασφαλείς και διασταυρωμένες πληροφορίες του Happenednow.gr,  «αρνούνται την ύπαρξη ΝΑΤΟικών αποθηκών στην περιοχή αυτή»,  αναφέροντας πως «οι μόνες αποθήκες πυρομαχικών που υπάρχουν είναι Ελληνικές αποθήκες υλικού επιστρατευομένων μονάδων».

 

Η πηγή του Happenednow.gr μάλιστα, ανέφερε πως «στις περιπτώσεις κρυφής μεταφοράς πολεμικού υλικού,  χρησιμοποιούνται ανάλογες ευρωπαϊκές  νταλίκες, κυρίως Πολωνικές για να μην υπόκεινται σε τελωνειακούς ελέγχους».

 

Όντως οι νταλίκες αυτές έφεραν πινακίδες Βουλγαρίας και Πολωνίας.

 

Αναζητούνται απαντήσεις από τον ΥΠ.ΕΘ.Α Πάνο Παναγιωτόπουλο, ώστε να πληροφορηθούμε όλοι,  από πού παρέλαβαν οι  25 νταλίκες, τι παρέλαβαν και ποιος είναι ο προορισμός τους, αφού η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη εδώ και καιρό με διάφορες «πληροφορίες» και στοχευμένα δημοσιεύματα,  προσπαθεί να τονίσει το ηθικό του Ελληνικού λαού,  αναφερόμενη στην ετοιμότητα των Ελληνικών ενόπλων δυνάμεων έναντι της τουρκικής απειλής.

 

Ετοιμότητα,  με άδειες αποθήκες πυρομαχικών και με τον αρχηγό του στρατού να παρακολουθείται από την ΕΥΠ, δεν νοείται!

Οψόμεθα…

 

Στέφανος Παπαδόπουλος

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις