Μοιράσου το άρθρο

Κυβέρνηση των αρίστων ή των μπαταχτσήδων ; – Υπουργός μπατάκι της Ν.Δ χρωστά χρήματα σε πολίτες,  αδιαφορώντας για δικαστική απόφαση

Άγεται και φέρεται ως «κυρία της υψηλής κοινωνίας» ανταγωνιζόμενη σε συνολάκια και τσάντες,  συναδέλφους της στο κοινοβούλιο.

Οι 6 ΠΙΟ ακριβές Γυναικείες Τσάντες του Κόσμου. Μόλις δείτε ΠΟΣΟ κοστίζουν, θα Τραβάτε τα Μαλλιά σας! - Fanpage

 

Ως υπουργός ενίοτε χρησιμοποιεί και ψέματα στα ΜΜΕ,  για να προβάλει το «έργο» της στο νομό που πολιτεύεται, πλην όμως την γνωρίζουν και οι πέτρες, και οι συνάδελφοί της βουλευτές και οι δημοσιογράφοι,  που γελάνε με τα «τερτίπια» της…

Το ότι όμως γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων της την Ελληνική δικαιοσύνη,  αφού την ημέρα εκδίκασης της υπόθεσής της,  έστειλε το δικηγόρο της να την εκπροσωπήσει, δίχως καν να προσκομίσει παράβολο!!! δείχνει και το πόσο η ίδια εφαρμόζει τους νόμους της πολιτείας, αλλά και πόσο τσιγκούνα είναι.

 

Τον Ιούνιο του 2017 η συγκεκριμένη υπουργός «μοντελάκι»,  καταδικάστηκε από Ειρηνοδικείο της επαρχίας, να καταβάλει σε επιχείρηση της πόλης της, έντοκα, «από την επόμενη ημέρα της επίδοσης της αγωγής έως και την ολοσχερή εξόφλησή της» το ποσό των 1.472,46 ευρώ από οφειλή της σε παροχή υπηρεσιών της.

Πώς θα λειτουργήσει η Δικαιοσύνη μετά την άρση των μέτρων

Η υπουργός, μετά από αρκετές πιέσεις, κατέβαλε μέσω του δικηγόρου της, στον οποίο ούτε το παράβολο της δίκης δεν είχε πληρώσει, το ποσό των  600€ το Νοέμβρη του 2017 (5 μήνες μετά την έκδοση της απόφασης),  και ακόμη 300€ το  Γενάρη του 2018 (7 μήνες μετά την έκδοση της απόφασης).

Από το Γενάρη του 2018,  «Λούης» η υπουργός!

Άφησε φέσι μέχρι και σήμερα, 5 χρόνια μετά την έκδοση της απόφασης,  στην ενάγουσα επιχείρηση 572,46€ από το κεφάλαιο, αλλά και τους τόκους που ανέρχονται σε αρκετές εκατοντάδες ευρώ…

Συνεχίζει να κυκλοφορεί όμως με επώνυμα συνολάκια κάνοντας το μοντέλο… Μόνο που τουλάχιστον τη μία τσάντα της, την έχει «πληρώσει» η επιχείρηση που την ενήγαγε και τώρα θα ξαναπάει στη δικαιοσύνη για να διεκδικήσει τα χρήματά της.

 

Τελικά μόνο γέλιο προκαλεί η κυβέρνηση των Αρίστων του Κυριάκου Μητσοτάκη,  που αδυνατεί να έχει στους κόλπους της υπουργούς νομοταγείς,  συνεπείς και νοικοκυραίους, αλλά μπατάκια που «δαγκώνουν» τους πολίτες και εκθέτουν τον ίδιο,  που υποσχέθηκε στο λαό κυβέρνηση Αρίστων και έφερε κυβέρνηση μπαταχτσήδων που ακόμη και ρεύμα κλέβουν από τη ΔΕΗ,  όπως πρόσφατα ανακαλύφθηκε για την Τοπική Επιτροπή της Ν.Δ. στη Ραφήνα! 

 

Κατά τα άλλα,  η συγκεκριμένη υπουργός θέλει να την ξαναψηφίσουν…Τουλάχιστον οι υπόλοιποι βουλευτές του νομού είναι αξιοπρεπείς, και δεν χρωστάνε σε πολίτες.

Αμ κυκλοφορούν οι «αταξίες» της και τα «παιχνίδια» που κάνει… και σε διπλανούς νομούς ως «παράγοντας»,  και σύντομα θα απασχολήσει ξανά τη δημοσιότητα! Γενικά….

Ζωή Στεργίου

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις