Ο 38χρονος Δ.Ν ήταν ο μονάκριβος γιος του μάρτυρα Σ.Ν πρώην αστυνομικού της αντιτρομοκρατικής, που εμφάνισε ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος on camera, μάρτυρα ο οποίος κατέθεσε κατά της πρωθυπουργικής οικογένειας.

 

Διαβάστε εδώ:Μάρτυρας πρώην αστυνομικός της αντιτρομοκρατικής, εμπλέκει την Οικογένεια Μητσοτάκη σε δολοφονίες-(VIDEO)

Λίγο πριν τη διασταύρωση Αμπελοχωρίου έξω από τη Θήβα, στον επαρχιακό δρόμο Καναβαρίου-Θίσβης, διερχόμενοι που είδαν ένα αυτοκίνητο σταματημένο και έσπευσαν να βοηθήσουν, έπαθαν τεράστιο σοκ, όταν διαπίστωσαν ότι μέσα στο όχημα, βρισκόταν νεκρός o 38χρονος Δ.Ν ο οποίος διατηρούσε επιχείρηση ΙΕΠΥΑ στη Θήβα. Πρόκειται για ένα εξαίρετο χαρακτήρα, ο οποίος προσπαθούσε να επιβιώσει  αντιμετωπίζοντας τις δυσκολίες της καθημερινότητας,  βοηθούμενος από τον πατέρα του!

Με τραύμα στο κεφάλι από σφαίρα βρέθηκε νεκρός ένας 38χρονος μέσα σε αυτοκίνητο κοντά στη Θήβα!

Σύμφωνα με το permissos.gr ο 38χρονος από τις Θεσπιές έφερε τραύμα στο κεφάλι το οποίο ήταν από σφαίρα, ενώ δίπλα του φέρεται να βρέθηκε ένα όπλο, πιθανόν αυτό με το οποίο είτε πυροβολήθηκε, είτε αυτοπυροβολήθηκε…

Ασθενοφόρο μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο νοσοκομείο Θηβών, αλλά εκεί απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα σενάρια για τις συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του ο 38χρονος και περιμένουν και τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής που παραγγέλθηκε.

Στέφανος Παπαδόπουλος

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις