Ο πρόεδρος της Αργεντινής θα ασκήσει σε νομοσχέδιο της αντιπολίτευσης για αυξήσεις στις συντάξεις εν μέσω του τριψήφιου πληθωρισμού
Πορεία διαμαρτυρίας οργανώθηκε την Πέμπτη (29/8) στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής μετά την ανακοίνωση του προέδρου Χαβιέρ Μιλέι ότι θα εμποδίσει τα σχέδια για αύξηση των συντάξεων εν μέσω του τριψήφιου πληθωρισμού στη χώρα.
Η αστυνομία χρησιμοποίησε σπρέι πιπεριού κατά των διαδηλωτών, πολλοί από τους οποίους ήταν συνταξιούχοι, και τους χτύπησε με γκλομπ κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης.
Όπως είχε ανακοινώσει ο πρόεδρος Μιλέι θα ασκήσει βέτο στις μεταρρυθμίσεις που κατέθεσε το ελεγχόμενο από την αντιπολίτευση Κογκρέσο. Όπως εξήγησε σε ανάρτησή του στο X, «μοναδικός στόχος του νομοσχεδίου ήταν να καταστρέψει το οικονομικό πρόγραμμα της κυβέρνησης».
Κατασχέθηκαν 255 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης - Ο άνδρας συνελήφθη από την Αστυνομία
Στη σύλληψη ενός 43χρονου άνδρα ξένης καταγωγής, ο οποίος είχε μετατρέψει διαμέρισμα στην...