Κάτι εξαιρετικά σάπιο υπάρχει στο βασίλειο Μητσοτάκη.

Η κοινωνία σήμερα συγκλονίζεται για άλλη μια φορά έπειτα από την φρικτή γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους, όπου μία νεαρή κοπέλα σφάχτηκε κυριολεκτικά μπροστά στα μάτια των αστυνομικών. Δεν θα μείνουμε στους ισχυρισμούς ότι ο ένας εκ των αστυνομικών ελέγχεται για βαρύτατο αδίκημα, με το ερώτημα μάλιστα της απόταξης. Εφόσον πάντως ισχύει η συγκεκριμένη αποκάλυψη, είναι αυτονόητο πως ένας εν δυνάμει διεφθαρμένος λειτουργός του νόμου, το τελευταίο που θα σκεφτεί, είναι να βοηθήσει ένα αθώο θύμα.

Θα στηλιτεύσουμε όμως με οργή, την μονταζιέρα που ενεργοποιήθηκε λίγη ώρα μετά την γυναικοκτονία.

Η δολοφονία έγινε ακριβώς έξω από το Αστυνομικό Τμήμα

Ενώ η φωτογραφία – ντοκουμέντο αποδεικνύει ότι το έγκλημα έγινε ακριβώς έξω από το Αστυνομικό Τμήμα, δύο με τρία μέτρα από το αστυνομικό φυλάκιοφιλοκυβερνητικά ΜΜΕ – τι σύμπτωση – ισχυριζόντουσαν πως η δολοφονία έγινε 50 με 100 μέτρα μακριά! Με τον έτερο ισχυρισμό, ότι οι αστυνομικές δυνάμεις δεν είχαν οπτική επαφή με το σημείο!

Απλώς επιβεβαιώνεται αυτό που έχουμε γράψει εδώ και αρκετό καιρό. Ότι η αχαλίνωτη προστασία της κυβέρνησης από τα ΜΜΕ, εξελίσσεται σε εφιάλτη για την πατρίδα και την κοινωνία.

Ενδεικτικά δημοσιεύματα για την δολοφονία της νεαρής γυναίκας στους Αγίους Αναργύρους

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις