Μοιράσου το άρθρο

Μαύρη προπαγάνδα λόγω της απώλειας του ηγέτη των Εμιράτων, λίγες ώρες μετά την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ο βόρβορος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης βρήκε άλλη μία ευκαιρία να επιτεθεί στον πρωθυπουργό μας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το γεγονός ότι ο πρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και εμίρης του Άμπου Ντάμπι, σεΐχης Χαλίφα μπιν Ζαγέντ αλ Ναχαγιάν έφυγε από τη ζωή λίγες ώρες μετά την επίσκεψη Μητσοτάκη στα Εμιράτα, δημιούργησε ένα απίστευτο κύμα ψευδών ειδήσεων, με στόχο φυσικά να βληθεί το κύρος και η διεθνής ακτινοβολία του Έλληνα πρωθυπουργού.

Ανώνυμοι λογαριασμοί λοιπόν στο Twitter, διέδωσαν έναν υποτιθέμενο διάλογο που είχε ο Ναχαγιάν με τον Κυριάκο, προκειμένου να πείσουν ότι ο πρωθυπουργός μας περιβάλλεται από αρνητική ενέργεια.

 

Ο διάλογος αυτός θέλει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να απευθύνεται στον ηγέτη των Εμιράτων προσφωνώντας τον ως ακολούθως:

«Πολυχρονεμένε μου Πασά»!

Ο ισχυρισμός αυτός φυσικά δεν αντέχει σε καμιά κριτική. Το πρωτόκολλο άλλωστε επιβάλει την προσφώνηση του προέδρου των Εμιράτων και εμίρη του Αμπού Ντάμπι ως «Εξοχότατο».

Ο όρος «πολυχρονεμένε μου Πασά», είναι από σενάριο του θεάτρου σκιών και όχι από την εμβληματική στάση του Έλληνα πρωθυπουργού σε διεθνές επίπεδο. Είναι μία φράση που ανήκει στον Καραγκιόζη και όχι στον Κυριάκο.

Όσοι λοιπόν προσπαθούν να διαδώσουν ότι ο Εμίρης πέθανε λίγες ώρες μετά αφότου ο Κυριάκος τον είχε αποκαλέσει «πολυχρονεμένο», ψεύδονται, με προφανή πολιτική σκοπιμότητα.

ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις