Ο πρόεδρος των εργαζομένων στα ΚΕΠ Αττικής επιβεβαίωσε ότι αναγκάζονται να διώχνουν τον κόσμο – Τι απαντά ο Γεωργαντάς

facebook sharing button

Αλαλούμ επικρατεί με τα περιβόητα voucher των 150 ευρώ που αποφάσισε η κυβέρνηση να δώσει στους νέους για να τούς πείσει να εμβολιαστούν.

Σύμφωνα με όσα λένε οι εργαζόμενοι των ΚΕΠ, αναγκάζονται να διώχνουν όσους δικαιούχους σπεύδουν, γιατί δεν τούς έχει σταλεί από την κυβέρνηση, η σχετική εγκύκλιος!

Απίστευτο και όμως… ελληνικό!

Ο πρόεδρος των εργαζομένων στα ΚΕΠ Αττικής, Παναγιώτης Κοχύλης, επιβεβαίωσε ότι αναγκάζονται να διώχνουν τον κόσμο, καθώς δεν τους έχει σταλεί ακόμη από το υπουργείο η σχετική εγκύκλιος!

«Έρχεται κόσμος εδώ και τους λέμε ότι όταν δεν υπάρχει εγκύκλιος – οδηγία από το υπουργείο δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε. Το υπουργείο εδώ και πολύ καιρό βγάζει ανακοινώσεις και λέει ότι η τάδε υπηρεσία θα πρέπει να γίνει από το gov.gr και από τα ΚΕΠ. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Εμείς βρισκόμαστε έκθετοι προς τους πολίτες», τόνισε ο εκπρόσωπος των εργαζομένων.

 

Δεν έχει φτάσει ακόμη η εγκύκλιος του voucher των 150 ευρώ!

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από την κυβέρνηση, όσοι νέοι 18-24 ετών δεν έχουν κλειδάριθμο, μπορούν να πηγαίνουν στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών, προκειμένου να εκδώσουν τα voucher τους και να λάβουν το ποσό που δικαιούνται μετά τον εμβολιασμό τους.

Η κυβέρνηση δεν έλαβε υπόψιν της ούτε το εξής:

  • λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό πρέπει να κλειστεί ραντεβού για να εξυπηρετηθεί ο κόσμος από τα ΚΕΠ

Γιώργος Γεωργαντάς: «Τα ΚΕΠ έχουν δεχθεί ήδη 4.500 αιτήσεις»

«Άλλα λόγια ν΄αγαπιόμαστε»…. Εδώ δεν έχει στείλει η κυβέρνηση την εγκύκλιο στα ΚΕΠ, ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς μιλά για τον αριθμό των… αιτήσεων και όχι για το πρόβλημα!

«Εκτός θέματος» για άλλη μια φορά η κυβέρνηση, την ώρα που την περασμένη Δευτέρα 19/7 άνοιξε η εφαρμογή…

newsbreak.g