Στην ενόχληση του Μαξίμου και των μεγαλοδημοσιογράφων με το γνωστό σύνθημα για τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στάθηκε στην τελευταία εκπομπή του ο κωμικός Χριστόφορος Ζαραλίκος. 

Ο Χ.Ζαραλίκος «ξέσπασε» λόγω της απόφασης της κυβέρνησης να κλείσει το νοσοκομείο Παίδων, για να το κάνει εμβολιαστικό κέντρο, αλλά και στο ποσό των 50 ευρώ που πρέπει να πληρώσει κάποιος για να κάνει ένα μοριακό τεστ.

Ο Χ.Ζαραλίκος είπε: 

«Το γα@@σαι είναι καλό, είναι άριστο, μακάρι όλοι να γ@μιόμασταν, όλοι μας εδώ, είναι βασική προϋπόθεση στο κανάλι, εδώ @γ@μητοι δεν περνάνε, κατευθείαν τους πετάμε στον ΟΑΕΔ

Δεν είναι βρισιά το να γα@@σαι, βρισιά είναι να κλείνεις το νοσοκομείο Παίδων, όταν έχεις μόλις 3 παιδιατρικά νοσοκομεία σε μια πόλη 6 εκατομμυρίων, αυτό είναι βρισιά κ@ριόλιδες. Το κ@ριόλιδες δεν είναι βρισιά, εντάξει; 

Βρισιά είναι ο άνθρωπος που θέλει να δει εάν έχει κορωνοϊό για να δει τι θα κάνει με το παιδί του, με τον ηλικιωμένο πατέρα του να πρέπει να βγάλει 50 ευρώ από την τσέπη για να μάθει του τι συμβαίνει. Αυτό είναι βρισιά, κ@ριόλιδες Το Μητσοτάκη γ@μιέσαι είναι ευχούλα».