Η αστυνομία είχε ήδη ενημερωθεί και σχεδίασε ρυθμίσεις για την εκτροπή της κυκλοφορίας

Περίληψη άρθρου

Νέο μπλόκο ανακοίνωσαν οι αγρότες της Κεντρικής Εύβοιας, επαναφέροντας την Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας στο επίκεντρο των κινητοποιήσεων. Όπως αναφέρει το Eviakosmos.gr, έκελισαν και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από τις 18:00 έως τις 19:00 σήμερα το απόγευμα.

Η αστυνομία είχε ήδη ενημερωθεί και σχεδίασε ρυθμίσεις για την εκτροπή της κυκλοφορίας μέσω παρακαμπτηρίων, ώστε να περιοριστεί η ταλαιπωρία των οδηγών.

Οι αγρότες στη Χαλκίδα, που συνεχίζουν τις πιέσεις τους προς την Πολιτεία, επιλέγουν ξανά έναν από τους πιο κρίσιμους οδικούς άξονες της περιοχής, θέλοντας να στείλουν σαφές μήνυμα για τα αιτήματά τους. Οι σημερινές κινητοποιήσεις αποτελούν συνέχεια των πρόσφατων δράσεων που έχουν κλιμακωθεί σε όλη τη χώρα.

newsbreak.gr

*Φωτογραφία αρχείου

 

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις