⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google

Φαρμάκι ήταν τα σχόλια του πρώην περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα για τον Αντώνη Σαμαρά και τη διαγραφή του από την Κ.Ο. και από το κόμμα της Ν.Δ.

Μιλώντας στο Ionian TV, ο Νίκας κατηγόρησε την κυβέρνηση, μάλιστα, ότι… άργησε κιόλας να
τον διαγράψει:

«Τον άφηνε να συνθέτει ψηφοδέλτια. Να προκρίνει συγκεκριμένους ανθρώπους για θέσεις στην Αυτοδιοίκηση. Όριζε διοικητές σε νοσοκομεία, σε οργανισμούς. Του είχε αφήσει τη δυνατότητα να κάνει ρουσφέτια παντού» είπε χαρακτηριστικά ο πρώην περιφερειάρχης.

Υπενθυμίζεται ότι η Ν.Δ. αποφάσισε να μην στηρίξει εκ νέου στις αυτοδιοικητικές εκλογές την υποψηφιότητα Νίκα και να θέσει ως υποψήφιο τον Δημήτρη Πτωχό, πολύ στενό συνεργάτη του
Σαμαρά, ο οποίος και εξελέγη με άνεση, είναι η αλήθεια.

Τότε ο Νίκας είχε πει ότι «η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει εκχωρηθεί στο “σύστημα Σαμαρά”», με αποτέλεσμα να διοικείται με «μια “υβριδική” λειτουργία της Πολιτικής Άνοιξης», χαρακτηρίζοντας τον Πτωχό «παρακοιμώμενο του κ. Σαμαρά».

Είμαστε… μια ωραία ατμόσφαιρα, είμαστε…

topontiki.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις