Στο σημείο επικράτησε πανικός
Μία ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου στα Χανιά, όπου ένας 80χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του έπειτα από σοβαρό ατύχημα υπό συνθήκες που παραμένουν αδιευκρίνιστες.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το cretaone.gr, ο ηλικιωμένος, ο οποίος μετακινούνταν με αναπηρικό αμαξίδιο, βρέθηκε ξαφνικά στο κενό από περιστρεφόμενη σκάλα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.
Στο σημείο επικράτησε πανικός, ενώ άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ. Οι διασώστες έφτασαν γρήγορα και παρέλαβαν τον 80χρονο χωρίς τις αισθήσεις του, μεταφέροντάς τον εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Χανίων.
Οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον επαναφέρουν στη ζωή, πραγματοποιώντας συνεχείς προσπάθειες καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ), όμως δυστυχώς ο άτυχος άνδρας δεν τα κατάφερε.
newsbreak.gr
*Φωτογραφία αρχείου
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις























































