Ο «πωλητής» υποτίθεται ότι θα την έστελνε στο νησί με το πλοίο

Άλλο ένα κρούσμα απατηλής αγγελίας, από αυτές που βρίθουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στα Χανιά, μετά την καταγγελία που υπέβαλε ένας 19χρονος που πλήρωσε ένα μεγάλο ποσό για την αγορά μιας μοτοσικλέτας, αλλά δεν την παρέλαβε ποτέ.

Ο νεαρός επίδοξος αγοραστής είδε την αγγελία στο facebook για την πώληση της μηχανής και αποφάσισε να αγοράσει. Επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον φερόμενο ως πωλητή, με τον οποίο συμφώνησε να πληρώσει 1.800 ευρώ για να αποκτήσει τη μοτοσικλέτα. Ο 19χρονος κατέβαλε τα χρήματα στον τραπεζικό του λογαριασμό του “πωλητή” με δύο καταθέσεις στις 24 Σεπτεμβρίου.

Εκείνος τον διαβεβαίωσε ότι θα έστελνε τη μηχανή με το πλοίο της γραμμής και ο νεαρός στήθηκε στο λιμάνι της Σούδας για να την παραλάβει. Όμως, η μοτοσικλέτα δεν είχε φορτωθεί και, όταν επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη της, εκείνος ισχυρίστηκε ότι δεν πρόλαβε να την βάλει στο πλοίο και ότι θα το έκανε την επομένη. Όμως, μάταια περίμενε και την επόμενη ημέρα ο νεαρός, ενώ στις προσπάθειές του να επικοινωνήσει με τον “πωλητή”, βρήκε κλειστό το κινητό του.

protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις