Μοιράσου το άρθρο

“Μία συγγνώμη στην ΕΥΠ αν καμιά φορά δεν ακουγόμουν και πολύ καθαρά, δεν έχει καλό σήμα στο σαλόνι”.

Έχω ζητήσει απ’ τον πρωθυπουργό να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση και να μάθουμε επιτέλους για ποιους λόγους η ΕΥΠ -αν θέλουμε πραγματικά να λέμε ότι ζούμε σε δημοκρατία- δεν με παρακολουθούσε από πιο νωρίς. Τι περίμενε, τώρα ξύπνησε; Δεν μπορείς να με αφήνεις ανεξέλεγκτο, ποιος ξέρει τι θα έχω κάνει όλο αυτά τα χρόνια.

Και γενικά πόσο ωραίο θα ήταν να σε παρακολουθούν από μικρό, όχι μόνο εμένα. Όλους. Σκέψου συγκίνηση τώρα να έβρισκες μία ηχογράφηση όπου είσαι δέκα χρονών πχ…

Να λες την προπαίδεια ξέρω γω ή καμιά ηχογράφηση αργότερα απ’ τα 16 σου, εκεί που περίμενες δέκα λεπτά σε ροζ γραμμή μέχρι να αρχίσει το καλό, και φεύγανε τα πεντοχίλιαρα για πλάκα.

Και το θυμήθηκαν τώρα να βάλουν στο στόχαστρο τον πιο λόκο υπουργό της κυβέρνησης; Τέλος πάντων, απ’ το τίποτα, κάτι είναι κι αυτό. Απλά δεν θυμάμαι και πολλά απ’ τα προηγούμενα χρόνια να τους τα πω από μόνος μου να τα ξέρουν.

Αλλά πώς λέγανε για τα 60s ότι αν θυμάσαι τι έκανες εκείνη τη δεκαετία τότε δεν την έζησες πραγματικά, κάτι τέτοιο ισχύει και για μας στην ΟΝΝΕΔ. Αλλά θα το παλέψω, κάτι θα βρω να τους δώσω να έχουν, θα ρωτήσω και Μίλτο Βαρβιτσιώτη αν θυμάται τίποτα απ’ τα χρόνια που το ‘χαμε ρίξει στο σουλάτσο και κάναμε προμενάδες με τα κοριτσόπουλα!

Μια χάρη μόνο προς το παρόν. Επειδή το προηγούμενο κινητό τα ‘παιξε και εκεί είχα όλα μου τα πιν, τους παρακαλώ απ’ την ΕΥΠ να μου στείλουν ένα μηνυματάκι να μου πουν μία το πιν από Eurobank να μην ενοχλώ τον Σταϊκούρα.

Και να τους πω και μια “συγγνώμη” αν καμιά φορά δεν ακουγόμουν και πολύ καθαρά, δεν έχει καλό σήμα στο σαλόνι.

Αυτά. Φεύγω τώρα, πάω να ματώσω τα χέρια μου απ’ το χειροκρότημα, μιλάει ο πρωθυπουργός. Τι να την κάνεις την αξιοπρέπεια, δεν γεμίζει αυτή το τραπέζι. Μιλάμε.

Κώστας Μανιάτης

news247.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις