Ο υπουργός Εργασίας χαρακτήρισε σενάρια επιστημονικής φαντασίας  τα δημοσιεύματα που τον εμφανίζουν σε λίστες πολιτικών προσώπων που παρακολουθούνταν απο την ΕΥΠ

Ως σενάρια επιστημονικής φαντασίας χαρακτήρισε τα δημοσιεύματα που τον εμφανίζουν σε λίστες πολιτικών προσώπων που παρακολουθούνταν απο την ΕΥΠ και το Predator ο κ. Κωστής Χατζηδάκης σημειώνοντας πως «δεν θέλω να είμαι μέρος αυτής της ιλαροτραγωδίας».

Ο Υπουργός Εργασίας απαντώντας στη Βουλή στην κριτική που του άσκησε νωρίτερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης αναφορικά με την υπόθεση παρακολουθήσεων είπε πως «Δεν υπάρχει καμία απολύτως απόδειξη. Υπάρχουν δημοσιεύματα με αναφορές ονομάτων και τίποτα περαιτέρω».

Ο κ. Χατζηδάκης σημείωσε πως «Δεν μπορώ να νομιμοποιήσω με τη στάση μου τις καταγγελίες που είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Ειδικά όταν το τελευταίο δημοσίευμα συνέπεσε με ένα άλλο δημοσίευμα που έλεγε ότι κατάσκοποι παρακολουθούν και διέσωσαν την σύζυγο, τα παιδία και την πεθερά του κ. Πιερρακάκη και ένα άλλο για τις φωτογραφίες του κ. Τσίπρα στο κότερο. Δεν θέλω να είμαι μέρος αυτής της ιλαροτραγωδίας. Η δικαιοσύνη ερευνά την υπόθεση στο υψηλότατο επίπεδο».

protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις